Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Más is megsiratta az anyatejet...

Más is megsiratta az anyatejet amikor ki kellett önteni?

Figyelt kérdés
Most öntöttem ki a fel nem használt kb 10 liter anyatejet, és nagyon fájt a szívem utána. Másnak is rossz érzés volt, vagy csak én vagyok ilyen hülye?
2009. szept. 13. 22:23
 1/10 anonim ***** válasza:
81%
Miért nem vitted be az anyatejgyűjtő állomásra? Sok kismama örült volna neki.
2009. szept. 13. 22:28
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

Hát az nem olyan egyszerű, nem lehet csak úgy besétálni, és odaadni. Előtte komoly vizsgálakat kérnek, és gondolom, nem lefagyasztva veszik át.

Hogy a kérdésedre válaszoljak: Biztosan nagyon rossz érzés lehetett. Nekem csak 3 hónapig volt némi tejem (kb. 20-50 ml alkalmankén), így én csak elméletben tudom elképzelni, milyen lehetett kiönteni.

2009. szept. 13. 22:30
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
10 liert már én is sirattam volna.. Miért nem ittátok meg ti,vagy legalább a kutya..:-(
2009. szept. 13. 22:36
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Naná, hogy meg! Amikor az elején fél órákat küzdöttem pár ml tejcsiért, még jól emlékszem arra az időszakra. Az anyatej számomra olyan, mint egy több száz éves méregdrága bor. Azt se önteném szívesen a csapba.
2009. szept. 13. 23:02
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon együtt tudok érezni veled!! 9 hónapos a babám, még mindig viszi egy anyuka tőlem a tejcsimet. Tudom mennyi "szenvedés", amíg összejön ennyi mennyiség. A múltkor véletlenül kiborítottam 4 dl-t és már akkor sírvafakadtam, mert fél napi melóm volt, és minden cseppje kincs. Ha már nem fogja vinni, akkor egy ideig gyűjtögetni fogom, aztán csak beáll a babám akkori igényeire a cicim. Annyit nem hiszem, hogy összefogok gyűjteni, mint te, de azt nem írtad, hogy mi történt, hogy ki kellett öntened. Nem itta már a gyermeked? Miért nem főztél belőle tejbegrízt, vagy valami mást? Még mindig jobb, mint tehéntejből, nem? Vagy kakaónak?
2009. szept. 13. 23:26
 6/10 A kérdező kommentje:

Semmilyen formában nem volt hajlandó elfogadni a kisfiam. Se simán, se főzelékben, se tejbegríznek, se tejpépnek. Valamennyire vigasztal, hogy van még tejem, így reggel és este még tudom szoptatni, de tényleg sokat szenvedtem érte.

Ez van!

Köszönöm mindenkinek a választ!

2009. szept. 14. 07:32
 7/10 anonim ***** válasza:
80%

Húúúúúúúúú,most már nem csak te sírsz de velem együtt az a sok anyuka is akinek sajna nincs teje!

Miért nem szóltál a védőnődnek?Nekem a védőnőm tudta hogy nincs tejem, egy másik anyukáról meg hogy sok van neki,egyetlen vizsgálat kellett az anyukának és most már 3. hónapja 2-3 evésre elegendő tejet kapunk.Mellesleg kb.2000ft/liter ami havonta 20-30000.-forintot jelentene neked.(adómentes jövedelem)

2009. szept. 14. 10:03
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Hát ez eléggé érdekes eset,hogy a ciciből elfogadja,a kajából meg nem.Nekem elfogadta,sőt,ha nem azzal készült a kaja,akkor már meg se ette.Én szerencsés voltam ilyen téren.De ha lefagyasztottad volna és apránként később majd a sima tejhez keverted volna bele,akkor nem kellett volna kiöntened!Sajnálom a veszteséged!:(((

2009. szept. 14. 10:57
 9/10 anonim ***** válasza:
Én kb 15 litert öntöttem ki pár hónapja. Én is sírtam...
2009. szept. 14. 14:57
 10/10 A kérdező kommentje:
7 liternyi már több mint 1/2 éves volt, a többivel pedig úgy voltam, hogy ha eddig nem kellett, akkor már ez sem fog kelleni neki, és mivel kellett a fagyasztóban a hely a zöldség-gyümölcsnek télire, így ment a mosogatóba.
2009. szept. 14. 18:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!