Más is megsiratta az anyatejet amikor ki kellett önteni?
Hát az nem olyan egyszerű, nem lehet csak úgy besétálni, és odaadni. Előtte komoly vizsgálakat kérnek, és gondolom, nem lefagyasztva veszik át.
Hogy a kérdésedre válaszoljak: Biztosan nagyon rossz érzés lehetett. Nekem csak 3 hónapig volt némi tejem (kb. 20-50 ml alkalmankén), így én csak elméletben tudom elképzelni, milyen lehetett kiönteni.
Semmilyen formában nem volt hajlandó elfogadni a kisfiam. Se simán, se főzelékben, se tejbegríznek, se tejpépnek. Valamennyire vigasztal, hogy van még tejem, így reggel és este még tudom szoptatni, de tényleg sokat szenvedtem érte.
Ez van!
Köszönöm mindenkinek a választ!
Húúúúúúúúú,most már nem csak te sírsz de velem együtt az a sok anyuka is akinek sajna nincs teje!
Miért nem szóltál a védőnődnek?Nekem a védőnőm tudta hogy nincs tejem, egy másik anyukáról meg hogy sok van neki,egyetlen vizsgálat kellett az anyukának és most már 3. hónapja 2-3 evésre elegendő tejet kapunk.Mellesleg kb.2000ft/liter ami havonta 20-30000.-forintot jelentene neked.(adómentes jövedelem)
Szia!
Hát ez eléggé érdekes eset,hogy a ciciből elfogadja,a kajából meg nem.Nekem elfogadta,sőt,ha nem azzal készült a kaja,akkor már meg se ette.Én szerencsés voltam ilyen téren.De ha lefagyasztottad volna és apránként később majd a sima tejhez keverted volna bele,akkor nem kellett volna kiöntened!Sajnálom a veszteséged!:(((
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!