Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Anyukák, ti szoktatok bosszúbó...

Anyukák, ti szoktatok bosszúból "visszalepontozni"?

Figyelt kérdés
Úgy értem,ha vki "nagyokos" lepontozza a válaszaitokat,ami hasznos...:)
2009. szept. 13. 12:16
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
95%
Nem.
2009. szept. 13. 12:21
 2/11 anonim ***** válasza:
87%

Miért csak az anyukáktól kérded? Szerintem ez mindenki másnál is előfordul!

Egyébként én néha érzelmi indíttatásból igen, pl. ha feldühít valaki a válaszával:( Bosszúból nem.

2009. szept. 13. 12:22
 3/11 anonim ***** válasza:
90%
Volt már, hogy valaki nagyon felhúzott. Legszívesebben addig pontoztam voltna míg el nem tűnik, de ez a ritkábbik.
2009. szept. 13. 12:30
 4/11 anonim ***** válasza:
93%

Szia!

Ez mind hagyján. Nekem az tetszik, amikor felteszek egy kérdést, válaszolnak rá 10en valahányan , de épp nem tudok olvasgatni utána, mert pici babával kell foglalkozni. Na, amikor visszanézek, akkor meg egymást igen szépen pontozgatják ,"ezt írtad, igen?? Nesze, nesze!! :)) anélkül hogy tudnák, nekem mi a legmegfelelőbb válasz... Már akkor nem is pontozok, tök felesleges "beleszólni" :D

2009. szept. 13. 12:45
 5/11 anonim ***** válasza:
93%
Szia!Ez a pontozás tök hülyeség,mert nem csak az pontozhat,aki kérdezett,hanem bárki.És ez a bárki amúgy honnan tudja,hogy a kérdezőnek hasznos volt e a válasz.
2009. szept. 13. 12:50
 6/11 anonim ***** válasza:
90%
EGy válasz nem csak a kérdezőnek lehet hasznos, hanem egy olvasgatónak is. Én márcsak azért sem pontozok lefele dacból, mivel honnan tudjam, hogy ki pontoz engem le??? Lehet, hogy nem is az, akivel esetleg az ember egy kérdésen belül összetűzésbe keveredik, hanem odatéved egy unatkozó, és szépen lehúzogat.
2009. szept. 13. 13:15
 7/11 anonim ***** válasza:
95%

"Volt már, hogy valaki nagyon felhúzott. Legszívesebben addig pontoztam voltna míg el nem tűnik,"

Pont így érzek én is:DEgyébként is az lenne a legjobb,ha csak a kérdező tudna pontozni,utálom ha olyanokért lehúznak,ami teljesen független,pölö amikor neveket ajánlok:/

2009. szept. 13. 13:21
 8/11 anonim ***** válasza:
100%

Bosszúból nem, mert nem süllyedek le azok szintjére, akik hobbiból pontoznak le másokat.

Akkor pontozok le hozzászólást, ha nagy baromságot írt az illető. (ha pl. fiatalka, tapasztalatlan, kismamának azt írja vérzéses kérdésre: "semmi gáz, nem kell megijedni"... :P)

2009. szept. 13. 13:38
 9/11 anonim ***** válasza:
95%
Őszintén bevallom, igen. Sőt, már annyira hozzászoktam ehhez az oldalhoz, hogy más fórumon, ha felhúz valaki, ösztönösen keresem a piros kezecskét :D Na de azért általában érzelmi alapon nem pontozok, csak ha valaki nagyon személyeskedik.
2009. szept. 13. 14:06
 10/11 anonim ***** válasza:
95%
Én nem foglakozom ilyenekkel. Még akkor sem, ha valami hülyeséget irnak.
2009. szept. 13. 18:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!