Mennyi jelenleg a max gyed nettó összege adójóváírás nélkül?
Köszönöm a választ! És minden hónapban (napszámtól függetlenül) ennyi? Több amúgy, mint tavaly?
Nekem ebben a múlt hónap 20-tól jár, addig tgyás jött, és papírt még nem kaptam róla, de már utaltak 20-tól 28-ig. Csak ez alapján sem tudom biztosan, hogy ebből vajon max gyed lesz-e. Majd kiderül jövő hónapban.:)
100ezer körül. Én 105ezre kapok adójóváírással, de nekem vonnak ep-t meg önkéntes nyugdíj pénztárat belőle.
A max gyed minden hónapban ugyan annyi.
Na, most komolyan, miért kell lepontozni, ha megírtam, hogy mennyi a max nettó gyed?
Pl itt van ugyanez a kérdés, ugyanannyi összget írt ott is a válaszoló, és az meg 100%-ban hasznos??
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__egyeb-..
Válaszoljon nektek innentől kezdve a nyavalya... Hagyni kell ezt az oldalt is a francba...lepontozóknak meg ennyi legyen az öröme az életében!
Én mindenkinek zöld kezet adtam választól függetlenül, hisz mindenki azt írja, ami őt érinti, és egyáltalán megtiszteltek azzal, hogy írtok.
Szerintem csak a kérdezőnek lenne joga bírálni a válaszokat! Kedves Utolsó, ha bosszantó is, ne foglalkozz vele, Mindenki válaszát köszönöm!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!