Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Voltatok már így? 2 gyermek...

Voltatok már így? 2 gyermek anyukája vagyok. Nem terveztünk többet.

Figyelt kérdés

Mostanában viszont nagyon vágyom még egy bébire:)

Sokan kismamák a környezetemben lehet ezért, de néha még a könnyeim is kicsordulnak,ha belegondolok mennyire szeretném én is újra átélni a babvárás örömeit....stb.

Apa nem ellenzi ,de egyenlőre nem is támogatja az "ötletem".

Volt már valaki így?Mit tettetek?Belevágtatok?Rá tudtátok beszélni a párotokat?

2009. szept. 12. 13:15
 1/3 anonim ***** válasza:

Szia!

Igen ismerős a helyzet!Én,mivel a 3.babát elvesztettem,nem akartam többet,mivel féltem attól,hogy újból át kell majd élnem a fájdalmakat,aztán egyszer csak azt vettem észre,hogy a 3.baba már majdnem 4 hónapos a pocakomban!Nagyon örültem,de rettegtem!Aztán hajtott a vágy,hogy legyen egy 4.baba is,bár anyagilag nem engedhettük meg,elvesztettem őt is.Majd rá 8évére megint csak ott rúgdosott egy pici a pocakomban,hát majd kibújtam a bőrömből!Azóta szeretnék még egyet,de megint nem jön össze!Remélem nem 50éves leszek,mire összejön megint csak úgy!

Ha te úgy érzed,hogy nagyon vágyol egy kisbabára,ne csak azért,mert látod a környezetedben,akkor mindent bele,mindegy mennyit terveztetek,a tervezet mindig módositható!:)))Sok sikert,jó egészséget!:)))

2009. szept. 12. 13:22
 2/3 anonim ***** válasza:

Hát én pontosan így érzek ahogy te, nekünk is 2 gyermekünk van és én nagyon szeretnék még egyet, de nálunk a párom nem akar többet. Azt mondja bőven elég anyagilag a kettőt is felnevelni. Tudom igaza van mert nem állunk jól anyagilag. Az biztos ha nem lenne tartozásom és félre tudnék havonta tenni kisebb összegeket (az iskolákra) biztosan belevágnék.

mekkorák a gyerekeid? Az enyémek 10 és 4 évesek.

Ha nem álltok rosszul anyagilag szerintem érdemes a témát többször felhoznod a párodnak és idővel majd ő is akarni fogja remélhetőleg.

2009. szept. 13. 08:19
 3/3 anonim ***** válasza:

Szia.

teljesen megértelek, mert pont ezt élem át én is. Nekünk is van már 2 és egyenlőre nem tervezünk többet. De a szivem szakad meg mikor látok egy pici babát és tudom, hogy nekem már nem lesz (legalábbis egyenlőre nem lesz) Nálunk mind aketten azon vagyunkkk hogy ennek a kettőnek mindent megadjunk.Ha nyerünk a lottón akkor azonnal jöhet a harmadik.:-D

Addig meg sóvárgok.

2009. szept. 13. 15:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!