Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Bárányhimlő láz nélkül?...

Bárányhimlő láz nélkül? Lehetséges?

Figyelt kérdés
A 4 éves fiamon két hete jött ki a bárányhimlő, napokig lázas is volt. A pöttyök megjelenése előtti nap már lázas volt. A kicsin (15 hónapos) mára lett több pötty, pont olyan kicsi, pattanásszerű, mint ahogy a nagynál kezdődött. Viszont láza nincs, még hőemelkedése sem. Akkor ez nem is bárányhimlő? Vagy van hogy nem jár lázzal?
2013. márc. 2. 17:15
 1/5 anonim ***** válasza:
Szia!Nagy valószínűséggel a kicsi is himlős lesz.A bárányhimlő lappangási ideje 14 nap...És lehetséges,hogy lázmentesen lezajlik,főleg,ha még a pici szopik esetleg.Nekem a nagy tavaly volt himlős,5 évesen,egyetlen napig volt hőemelkedése,de lázas nem volt,viszont rengeteg pötty lett rajta,a fejétől a talpáig.Mielőbbi gyógyulást nektek!!!Üdv:Tamy
2013. márc. 2. 17:26
 2/5 anonim ***** válasza:
Még lehet lázas, lehet holnapra lesz az, de az is lehet, hogy nem lesz lázas. Tök változó.
2013. márc. 2. 18:05
 3/5 anonim ***** válasza:

3 gyermek mellett az elmúlt egy hónap a bárányhimlő jegyében telt:)

2 láz nélkül viselte, egynek volt pici hőemelkedése.

2013. márc. 2. 20:06
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! Akkor valószínűleg tényleg bárányhimlő lesz! Csak úgy tudtam hogy mindenképp lázzal jár, de ezek szerint nem.
2013. márc. 2. 20:08
 5/5 anonim válasza:
Nálunk is láz nélkül zajlott le, csak a sok pötty árulkodott. azt meg Pox clin habbal ápoltuk, mert kevésbé viszketett és megakadályozza a felülfertőződést. Tényleg csak ajánlani tudom, anyival könnyebb volt így!
2013. márc. 5. 21:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!