Szerintetek melyik kislány illetve kisfiú név illene a BEDÉCS vezetéknévhez?
Figyelt kérdés
Kislány nevek közül az Emma és az Anna,ami eddig nagyon tetszik.Kisfiú név?Passz!:)Szerintetek?Illetve várnék további ötleteket is!Köszönöm!:)2013. márc. 2. 13:37
1/14 Angica0901 válasza:
Bedécs Bianka (alliterációs :) )
Hanna
Theodora (görög név, a jelentése: Isten ajándéka)
3/14 liony20 válasza:
az én fiam neve Máté= és az ő nevének a jelentése az isten ajándéka (jahve ajándéka)
5/14 anonim válasza:
Andor, Vince, Lóránt
Lánynévből még illik szerintem: Kinga, Nóra, Rebeka.
6/14 anonim válasza:
Nekem egyből az Anna jutott eszembe, annak ellenére, hogy nem a kedvenc nevem :)
Fiúnév: Richárd, Dániel
7/14 anonim válasza:
Nekem az Emma jobban tetszik a két választás közül (esetleg még a Heléna illene a vezetéknévhez, fiú név hát talán Milán, Dominik , Máté.
8/14 anonim válasza:
Kislány? Mindkét favoritod szerintem illik a vezetéknévhez. További ötletek: Bedécs Abigél, Anita, Boróka, Barbara, Daniella, Esztella, Éva, Flóra, Fruzsina, Gabriella, Hedvig, Ildikó, Karina, Lilla, Marianna, Melinda, Noémi, Orsolya, Petra, Ramóna, Sára / Sarolta, Szabina, Tamara, Zita...
Kisfiú nevek: Bedécs Botond, Dominik, Elemér, Marcell, Noé, Olivér (Farkas), Péter, Tihamér, Valér, Zebegény...
9/14 anonim válasza:
Az emma és az anna kiválóan illik a vezetéknévhez.Valamelyik az kozlu legyen.
10/14 anonim válasza:
MÉly hangrendű nevet választanék: Laura, Kata, Zoltán, Áron, Ábel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!