Vett már valaki a Csodatanya sorozatból?
Kíváncsi lennék a véleményetekre? Esetleg valaki tudja, hogy hány részből fog állni?
Elő lehet rá fizetni, 1.vagyok, csak gondoltam kiírom neked:
Újságárúsnál:
1.szám: 390,-
2.szám: 990,-
3.számtól: 1990,-
Előfizetve:
1.: 390,-
2.: 990,-
3.: 1790,-
Szerintem drága lesz, annyit nem ér.. :)
Ha a honlapon rámész a Gyakran Ismételt Kérdésekre, akkor minden kérdésedre választ kapsz.
Kb. 60 lapszám:
1. lap: 390 Ft
2. lap: 990 Ft
3-60 lap: 115.420 Ft
Összesen: 116.800 Ft
Nos, ebből az összegből inkább játékot és könyveket veszek a gyerekemnek.
Tudom, hogy nem egyszerre kell kifizetni a 60 darab lapot, de a minősége sem vetekszik azzal, amennyiért összesen adják.
Regioban 10 darabos tanyasi állat szett (minőség!) 2ezer forint.
Ehhez veszel tanyás könyvet a könyvesboltban (lehet kapni gyerekeknek) és miközben mesélsz neki belőle, a kezébe nyomod a játékokat.
Igen ezt én is olvastam, hogy mennyi lesz az ára.
Szerintem is elég drága, mert ha kiszámolom 60db-bal, akkor több mint 100e forintra jön ki :(
Hát ez így elég drága tényleg
De megírnátok, hogy mégis milyen az állatok nagysága és tényleg könyvecskét tartalmaz vagy csak egy újságszerűséget?
Anno mi megrendeltük a Retroautókat és már az utolsó részeknél lemondtuk mert már azt hittük soha nem lesz vége. Akkor meg voltunk elégedve a kocsi minőségével. Ezért kérdezném most hogy milyenek az állatkák?
3. vagyok:
Ismerősöm megvette és ő panaszkodott rá. A méretével nincs gond, de a minőség .. büdös és nincs is jól "leszabva" a felesleg az állaton.
A könyvről nem mondott semmit. De azt tudom, hogy ő nem fog többet venni.
Szerinte olyan, mint a kínai játék a 100 forintos boltba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!