Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Aki diavetítővel másolt falra...

Aki diavetítővel másolt falra figurákat, az csak olyanokat másolt fel amilyen diája volt hozzá? Mert a modernem mesék nincs diába megcsinálva!

Figyelt kérdés

Kézzel meg nem tudom, felrajzolni, és írásvetítőt sem tudok szerezni!

Megfizetni egy jó rajzolót arra meg sajnos nincs pénzem!

2009. szept. 9. 15:16
 1/3 anonim ***** válasza:

Aki diavetítővel csinálta, az tuti diáról. Megpróbálkozhatsz rendes filmmel is, bár nem lesz valami jó kép, Neked úgyis csak a körvonalakra van szükséged. Másról csak írásvetítővel lehet. Hidd el, nem olyan ördöngősség felnagyítani egy ilyen rajzot! Nyomtasd ki egy a4es lapra, készíts rá hálót, aztán a falra is egyet (halványan, tapétáról simán leradírozható, ha kell és nem feded be mindenhol festékkel. Aztán arányosan fel tudod rajzolni a falra.

Amúgy mit szeretnél felrajzolni?

2009. szept. 9. 15:25
 2/3 anonim ***** válasza:

Én mikor vettem, láttam micimackó és új változatú vuk filmet.

De szerintem a a régi mesék között is lehet kedves figurákat találni kisfiúnak is és kislánynak is. Mit szeretnél felrajzolni.

2009. szept. 9. 15:36
 3/3 A kérdező kommentje:

kisfiam kedvenc meséje a bajkeverő majom, és azt gondoltam.

De lehet, hogy micimackót, vagy még nem tudom konkrétan

2009. szept. 9. 16:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!