Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Többször olvasom ezen az...

Többször olvasom ezen az oldalon hogy Cebion cseppet adtok babátoknak?

Figyelt kérdés

Azt találtam róla, hogy c vitamin. Vény nélkül kapható? Mennyi idős babának adjátok és betegség megelőzés céljából?

Mennyi az ára?

2009. szept. 9. 13:59
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

[link]

[link]

Ezeket találtam, a második linkben van ár is.

2009. szept. 9. 14:08
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Szia! Én tavaly adtam először, mikor a lányom megfázott, akkor fél éves volt és a dokinéni ajánlotta. Anyatejes babáknak azt hiszem nem igazán kell.

Én mindig adom neki mikor megfázásos időszak van, pl most már kapja pár napja. És egész tavaszig kapni fogja. Ha beteg napi kétszer 10 cseppett ajánlott a doki (annak ellenére, hogy a betegtájékoztató csak max 10 cseppet ír kicsiknek) Ha csak a vitaminpótlás miatt kapja akkkor én napi 7-8 cseppet adok neki minden este.

15 hós kislány anyukája

2009. szept. 9. 14:40
 3/4 anonim ***** válasza:
Vény nélkül kapható, sajnos már nem tudom mennyibe került amikor vettem. 2 hónapos volt a kislányom, amikor náthás lett, akkor mondta a doki, hogy adjam neki. Most is szoktam néha adni, pl. amikor van beteg a családban - megelőzésként.
2009. szept. 9. 17:13
 4/4 anonim ***** válasza:
A lányom vérszegény,vasat kell szednie és ez mellé szedi a Cebiont,mert könnyebben felszívódik a vas a szervezetébe.Ő ezért szedi.
2009. szept. 9. 20:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!