Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Volt már ilyen valakinek?...

Volt már ilyen valakinek? Mitől van?

Figyelt kérdés
6 hónapos a babám,1 hónapot tudtam szoptatni, és utánna elapadt a tejem. Sokáig nem jött meg a doki cisztát látott a petefészkemben, amiben volt még egy, azt mondta ha poz. Lesz a teszt, akkor menjek vissza. A teszt akkor neg. Lett, másnap megjött. Szedem a gyógyszert, most késett két napot, halvány poz. Teszt után megjött, viszont, ha úgy érzem néha mintha szivárogna a tejem, és ha megnyomom, akkor jön is, viszont eddig nem jött, hiába préseltem.
2009. szept. 9. 13:55
 1/3 anonim ***** válasza:
53%
Érthetően fogalmazz,mert igy nem sok választ fogsz kapni!Ennek se füle-se...
2009. szept. 9. 15:34
 2/3 anonim ***** válasza:

Szia!

Én sejtem mit szeretnél kérdezni.

Nos, én abszolút nem tudtam szoptatni, mert be sem indult a tejem. Hiába fejtem, ittam a teát, csak 1-2 csepp jött.

3 hét után feladtam.

Viszont, ez hónapokon keresztül megmaradt. Havonta pár alkalommal megnyomtam, hogy vajon jön-e még tej. És jött.

Elmentem dokihoz, mondván kistesót szeretnénk, és féltem, hogy emiatt nem fog menni. A doki csak annyit mondott, hogy NE nyomkodjam, mert sosem fog elmúlni.

12 hónapos volt a fiam, amikor teherbe estem. Most 29 hetes vagyok és a minap kiváncsiságból megnyomtam a cicim. Hát csöpögött belőle a tej. Úgyhogy hagyom, nem nyomkodom többször. Főleg, hogy a 3. trimeszterben már méhösszehúzódásokat okozhat!

Te se nyomkodd!!!

2009. szept. 9. 21:23
 3/3 A kérdező kommentje:

Rendben, köszönöm, a választ, majd mondom a dokinak, is .

Mégegyszer köszi, és jó babavárást!

2009. szept. 9. 23:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!