Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Szülők, mit lehet tenni ebben...

Szülők, mit lehet tenni ebben az esetben?

Figyelt kérdés

Kétségbeesésemben fordulok Önökhöz, szülőkhöz. Egy kisgyerek a szomszédunkban a szó szoros értelmében szenved, hanyag szülő felügyelet miatt. Órák hosszat üvölt. Nem hiszti, fájdalmas sírás, üvöltés. Felneveltem pár gyereket meg tudom ítélni. Rendezetlen hanyag körülmények között él. Nem foglalkoznak vele, tárgyként kezelik. Számítógépeznek mellette egész nap, főt ételt ki tudja mikor evett utoljára.

Hogyan tudnék bejelentést tenni névtelenül valahol? Névtelen szeretnék maradni, e nem bírom ezt tovább, nekem fáj amit vele művelnek.

Kihez, hova forduljak segítségért?

2013. febr. 20. 18:42
 1/9 anonim ***** válasza:

Gyermekvédelmi Felügyelethez.

Szegény gyerek, mennyi idős?

2013. febr. 20. 18:46
 2/9 A kérdező kommentje:
Kettő éves múlt. Nagyon rosszul bánnak vele, senki nem érti az ilyen ember, hogy lehet szülő. Napokat átüvölt.
2013. febr. 20. 18:47
 3/9 anonim ***** válasza:

Az 1. hozzászólás szerint.

Írd, hogy névtelen akarsz maradni, és főleg ne írd, hogy a szomszédja vagy.

2013. febr. 20. 18:59
 4/9 A kérdező kommentje:
Interneten is írhatok e-mail formájában, vagy hagyományos módon? Sajnos fogalmam sincs ezekről, de nem bírjuk tovább lelkileg, nagyon rossz hallgatni és tudni, hogy mi folyik a fal másik oldalán. Most megkeresem itt interneten a gyermekfelügyeletet.
2013. febr. 20. 19:03
 5/9 anonim ***** válasza:

Ilyenkor a hideg is kiráz!

Ha tudod, írd már meg kedves kérdező, hogy sikerült-e valamit intézni!

2013. febr. 21. 07:04
 6/9 anonim ***** válasza:

Konkrétan miket hallasz? Látod is, hogy bántják? Ezek nagyon súlyos vádak. Persze én is támogatom, hogy jelentsd, mert a bántalmazás ellen vagyok. Honnan tudod, hogy nem eszik rendesen? Mert hogy ezeket bele kell írnod a feljelentésbe.

Az email cím alapján meg kb 2 perc alatt kiderül, hogy ki vagy és egy esetleges bírósági tárgyalás miatt beidézhetnek, függetlenül attól, hogy névtelen akarsz lenni vagy sem. Ha te vagy az egyetlen tanú, köteles vagy megjelenni, ha beidéznek. Első körben, lehet a körzeti védőnői szolgálatnál kellene bejelenteni és ők tovább is tudják görgetni az ügyet. Sok sikert!

1. voltam.

2013. febr. 21. 09:06
 7/9 anonim ***** válasza:

Hat engem nem nagyon erdekel,akarmilyen rokon...mert bizony en jol raszolok,hogy alljon mar le.Az en kisfiam 3 eves,es a keresztfiunk 4 es fel.

Nalunk is mindig ez volt amig en kozbe nem leptem,es meg mondtam a testveremnek,hogy mar bizony egy picit nevelje meg a fiat mert hanem en fogom,es persze a gyerekre is raszoltam,ugyahogy egy anya kell megvdje a gyereket.Azota semmi gond tudnak jatszani.

NE HAGYD MERT,HA LATJA HOGY NEKI SZABAD MINDIG FOGJA VERNI.Kulonben en megtanitottam az en gyerek hogy usson vissza,vagy harapja vissza ha valaki bantja.

2013. febr. 22. 17:24
 8/9 anonim ***** válasza:
Utolso vagyok,bocsanat a helytelen irasert.
2013. febr. 22. 17:25
 9/9 anonim ***** válasza:
Hoppa nem jo helyre irtam valaszt 1000 bocsanat.
2013. febr. 22. 17:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!