Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » A Kinder "Édesarc" játék első...

A Kinder "Édesarc" játék első helyezettjei hogy csinálják?

Figyelt kérdés
Szavazni lehet arra, ki legyen egy ideig a Kinder csoki arca. Egy 100 g-os csoki 4 szavazatot ér, a jelenlegi legtöbb szavazatot kapott gyerek ebben a pillanatban 6342 szavazattal áll az élen (a másodiknak 5733 van és így tovább). Ez több mint 1500 dobozt, azaz közel 13.000 darab csokiszeletet jelent. Van aki képes ennyit áldozni a gyerekére?
2013. febr. 20. 09:01
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
nem ő egyedül veszi nyilván hanem mindenkit beizzít. Ezek a hülye "kinek legszebb a gyereke" játékok sose a gyerekről szólnak hanem hogy kinek van minél több ismerőse. Gondolom megint vmi átlagos vagy full nem szép kisgyerek fog rákerülni aztán azt nézhetjük megint évekig.
2013. febr. 20. 09:04
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Az 1-es válaszolóval maximálisan egyetértek. Egyszer én is beküldtem a 4 hónapos kisfiam képét egy babafotó versenyre, ahol végül egy óvodáskorú kislány nyert, aki már nagyon nem volt baba... De én nem osztottam meg napjában 500X közösségi oldalakon, hogy szavazzanak rá. Én azt a pénzt inkább a gyerekre költeném.
2013. febr. 20. 09:18
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

1 vagyok ez egy irtó jó marketingfogás amúgy mert 1. rengeteg csokit/terméket megvesznek ha épp ahhoz van kötve a verseny

2. ha nincs is termékhez kötve akkor is a rengeteg megosztással és "nyomulással" amit ezek a szülők és ismerőseik csinálnak irtózatos nagy reklámot csinálnak kvázi INGYEN az adott terméknek....

A gyerek az egy olyan tényező amire nem sajnáljuk a pénzt és energiát úgyhogy ott jól "megfoghatók" vagyunk mi, szülők.

Ki van ez okosan találva:)

2013. febr. 20. 09:28
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem bunda is van benne a Ferrero részéről (azt hiszem, ők gyártják, bocsi ha nem). Itt is, mint mindenhol jelen van a protekció, xy nagyfőnőknek ez, meg ez az ismerőse, aki benevezi a gyerekét, aztán persze úgy csinálják, hogy ez ne derüljön ki, tuti meg tudják így csinálni.
2013. febr. 20. 09:30
 5/7 A kérdező kommentje:
Én is egy barátnőm kisfiára szoktam szavazgatni, neki is rengeteg ismerőse van, megosztotta a közösségi oldalon, de a gyereknek "csak" négyszáz-valahány szavazata van eddig. Fantasztikus reklámot csináltak, ezt tény: én is megveszem, holott eddig soha nem (v)ettem, úgy osztogatom, mint egy cukrosnéni. De ha az akciósan 279 forintos csokival számolunk, az több mint négyszázezer forint, amit az első helyezettre áldoztak! Ez számomra olyan hihetetlen. És NEM az a gyerek fog nyerni, akire a legtöbb szavazatot adják.
2013. febr. 20. 09:46
 6/7 anonim ***** válasza:
Nem tudom a csokihoz pontosan mi köze, de a csokit nem kell megvenni. Lehet egy boltja is ahol leírja a kodót nem?
2013. febr. 20. 13:01
 7/7 anonim ***** válasza:
A csokit meg kellett venni hozzá,mert a dobozban volt a kód.De biztos hogy bunda volt!!!!Mától a középdöntő kezdödik el.A gyerekek anyakönyvi kivonatát is kötelező ! volt beküldeni,nem is értem,nem jogszabály ellenes ez?
2013. márc. 4. 21:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!