Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Anyukák! Hogy álltok a fölösle...

Anyukák! Hogy álltok a fölösleges kilókkal? Én 15-öt adtam le 2,5 hónap alatt.

Figyelt kérdés

Már 60 kg vagyok 170 cm-hez. :)

Ez segített:

[link]

Még szoptatom a 2. gyermekemet, bár már másfél éves, és a tejem sem lett kevesebb. :)

2013. febr. 19. 08:29
 1/7 anonim ***** válasza:
63 kg vagyok 170 cm-hez. Sehogy nem állok, rajtam van
2013. febr. 19. 08:31
 2/7 A kérdező kommentje:
A kajával kapcsolatban mindent szigorúan betartok. Az elején 7-8 kiló szinte leolvadt rólam. :)
2013. febr. 19. 08:31
 3/7 anonim ***** válasza:
Gratulálok neked!Én a nyáron fogytam le 12 kg(2 gyerek után vagyok)kb fél év alatt,és még 6 kg -tól szeretnék megszabadulni,de ez nem nagyon akar mozdulni.Egy éve rendszeresen heti 3x zumbára és fittnes edzésre járok(még én is szoptattam egy fél éve)és megreformáltam az étkezésem,és kenyeret egyáltalán nem eszek.Ez a 6 kg már nem sok,már jól is érzem magam a bőrömben,de ez még cél! :) Rengeteg munkám fekszik benne,de sok a pozitiv visszajelzés és a férjem támogat ebben és biztosítja az edzés-időimet,olyankor ő van a srácokkal!Kösz a videót,nem ismerem de megpróbálom :)!
2013. febr. 19. 08:56
 4/7 anonim ***** válasza:
Ügyes vagy. :) Én is kifogom próbálni,nyárra jól akarok kinézni.
2013. febr. 19. 09:10
 5/7 anonim ***** válasza:
10 kilót híztam a második babával. Most 5 hónapos, rajtam pedig már 1 kiló felesleg sincs. Nem tornázom, nem figyelek oda a kajára, mégis lement! Bár azt hozzá kell tenni, hogy az alakom viszont megváltozott. Cici kicsit lóg, has kicsit nagyobb, de összességében jól érzem magam a bőrömben! :)
2013. febr. 19. 09:57
 6/7 anonim ***** válasza:
Én is ezt csinálom lehet ismerjük is egymást:DD nekem nem ilyen gyorsan ment le mert amikor ilyen hirtelen "dobtam " le a kilókat mindig visszajött így most a fokozatosságot tartom szem előtt, 15 kiló nekem 7 hónap alatt ment le.
2013. febr. 19. 10:27
 7/7 anonim ***** válasza:
10 hónap alatt ment le 37, de most vékonyabb vagyok, mint amennyivel terhes lettem! :)
2013. febr. 19. 13:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!