Korainak tartod, ha valaki 23-24évesen szüli az első babáját, ha igen, miért?
Korábban én is korainak tartottam, vagyis én ennyi idősen nem tudtam volna még anyaként elképzelni magam. (Bár már feleség voltam 23 évesen.)
Mai gondolkodásom szerint nem korai a 23-24 évesen vállalt gyerek. Sőt, abszolút ideális.
Az elsőt 27, a másodikat 30 évesen szültem. Szerettem volna előbb egy kicsit, de nem sikerült teherbe esnem.
OFF
Érdekes ez a lepontozás, főleg itt. Valahogy nagyon nem megy sokaknak, hogy elfogadják, hogy mindenkinek lehet véleménye - pláne egy olyan témában, ahol a kérdező kimondottan erre is kíváncsi -, valahogy sokan megrekedtek azon a szinten, hogy csak és kizárólag egyetlen jó vélemény van. Pedig ide elvileg felnőtt nők járnak, nem tinik, akiknél még korukból adódóan el lehet nézni, hogy kissé végletesen gondolkodnak. A másik, ami számomra roppant módon érdekes, hogy sokan odavágják a piros kezet, de arra már nem veszik a fáradságot, hogy annyit odakanyarítsanak, hogy "én nem értek egyet a véleményeddel, szerintem így és így van".
Bocs az off-ért, csak ez már kikívánkozott, még ha személyesen most (még) nem is vagyok érintett a lepontozásban ennél a kérdésnél, de én már csak ilyen bizakodó vagyok, és reménykedem benne, hogy hátha valaki elmondja nekem, mire is jó ez az egész.
Zabmester! ne is reménykedj, hogy le fogják írni a véleményünket a lepontozók.
tegnap volt egy kérdésem a fájásokkal kapcsolatban, hogy kinek milyen volt.. azokat a válaszokat is lepontozták. holott a válaszolón kívül senki nem tudja mit is érezhetett valójában vajúdás alatt. na mindegy. sajnos nem fogják felvállalni a véleményüket soha a lepontozók..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!