Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » SOTE 2-n, aki egyágyas szobába...

SOTE 2-n, aki egyágyas szobában volt, lehetne pár kérdésem?

Figyelt kérdés
Megérte? Milyen a szoba? Az ebédhez le kell menni a gyerekágyas osztályra? Kell vinni köldökápolót a babának, vagy adnak ott is? Vizitelni ugyanúgy jönnek reggel? Két szobához tartozik egy fürdőszoba?
2013. febr. 18. 18:39
 1/5 anonim ***** válasza:

Szerintem ne éri meg jó,hogy vannak szobatársaid:-)Akik segítenek ha gond van.Ha a babád miatt vagy elkeseredve akkor lelket öntenek beléd.Ha van dokid vagy szülésznőd figyelnek arra hogy normális szobatársakat kapj.

Ebédelni a nyáron még le kellett menni.Adnak ott is köldökápolót.Vizitelni jönnek.Annyit se segítenek a csecsemősök minta gyermekágyon .nem igazán mennek fel.Tv hütő van külön.Viszont a fürdő 2 szobánál egyben van a többinél külön.És nehéz bejutni egyágyasba.

2013. febr. 18. 18:50
 2/5 anonim ***** válasza:
Augusztusban szültem, vizit van, bár volt, hogy este elfelejtettek jönni:) Na, mivel a nőgyógyászathoz tartozik, így ők baba ellátásban nem segítenek. Le kell menni a babáért, akkor fel tudod magadhoz hozni, ugyanúgy veled lehet, lift van. A csecsemősöknél van oktatás, hogy ápold babád, ott adnak köldök ápoló dolgokat, felviszed a szobába, majd távozáskor leadod. Kétszer jöttek fel hozzám a csecsemősök, egyszer, mert sírt éjjel a fiam, és már nem tudtak vele mit kezdeni, egyszer pedig ugyanezért, csak nappal. Kaját a szobában kaptam. Azért volt jó, mert éjjel beadtam a babát, nem volt az, hogy nálam nincs ott a baba, de másé meg ott sír... Nehéz szülésem volt, anyukám így velem tudott lenni, segített fürdeni stb. Ami nekem a másik nagyon fontos volt, hogy a férjem velünk lehetett, nem volt elzárva 3 napig a fiától. 10000Ft volt egy éjjelre a szoba. ilyen pelenkázó lap van a szobában, meg egy mérleg a babának. Ruhát, pelust ugyanúgy adtak, mintha gyermekágyason vagy, fürdették is este, csak mindig le kellett vinni aztán felhozni.
2013. febr. 18. 20:49
 3/5 anonim ***** válasza:

Nekem volt szerencsém mindkét részhez, össze tudom hasonlítani.

10.000 Ft nekem annyit megért, hogy már a nagyobbik (akkor majdnem 3 éves fiam) is bejöhetett minden nap apával kétszer is, délelőtt és délután is jöttek. Illetve az is megérte, hogy ne kelljen azon "izgulnom" ha sír a babám, kit zavarok vele és kit nem.

De már második baba volt, így bíztam benne, hogy el tudom látni, nem beszélve arról, hogy (én is augusztusban szültem), totál szét volt bombázva a gyerekágy, fúrtak, faragtak, festettek stb, így a dokim is javasolta, hogy ha megtehetem... de amúgy is szerettük volna.

Nekem a kaját behozták a szobába, ebédet is, majd kivitték, minden nap jártak takarítani, és nekem a fürdő wc bent volt a szobában. Még kistévé is :) Amit akkor bekapcsoltam, mikor épp fürdették a babám, jó volt kicsit kibambulni a fejemből.

A babát hurcibálni kellett a csecsemősökhöz, fürdéskor mindenképp, a lift meg... az állapotát hagyjuk. Minden nap elromlott, erre azt a választ kaptuk, hogy szóljunk, mert a portás belerúg kettőt és megjavul :) A hangja sem semmi, de érdekes módon a babámat sem a hangja, sem a fény nem zavarta, mikor használtuk.... de első fürdetéskor csodálkoztam, mikor mondták, hogy nem jó a lift, hogy viszem le, mikor a lépcsőt nem lehet a babával használni... addigra megjavult :) gondolom a fenti módon.

Vizitelni jöttek, de még csak be sem jöttek, kérdezték, hogy szükségem van e valamire, és hogy jól vagyok e. Ennyi. Mondtam, hogy nincs, és jól. Kész.

Első babánál nem választottam ezt a lehetőséget, akkor azért jó volt, hogy tudtam kihez szólni, bár akkor szerencsére mindegyik szobatársammal leadtuk a babákat éjszakára. Most nem adtam le, csak az elsőn, nem is tudtam annyit pihenni... bár így mondjuk azért sem, mert mindig voltak látogatók... páromék, meg anyumék is jöttek minden nap, fincsiségeket hoztak, és 3. nap meg anyósomék is jöttek... nem volt járvány, mint a fiamnál, akkor látogatási tilalom is volt...

Szóval nekünk megérte a 30.000.

2013. febr. 18. 22:53
 4/5 anonim ***** válasza:
A 2. vagyok. Eszembe jutott, hogy a fürdőt úgy kell elképzelned, hogy a te szobádból és egy másik szobából is nyílik ajtó a fürdőbe, tehát két szoba közt van egy fürdő. Belülről mindkét oldalra nyíló ajtót bezárod és kész is:) Jó nagy a fürdő, kényelmesen el lehet férni.
2013. febr. 19. 07:15
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen mindenkinek! 2. baba lesz, így nem aggódom az ellátása miatt. Azért is szeretném, hogy a nagyobbik fiam mindennap jöhessen, még csak 21 hónapos lesz, mire a tesó megszületik.
2013. febr. 19. 13:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!