Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Tanfolyam, de mikortól?...

Tanfolyam, de mikortól? Egyenlőre hogyan "ússzam meg"?

Figyelt kérdés

A kicsim hamarosan 2 hónapos lesz. A szüleim viszont kitalálták, hogy azzal a végzettség ami nekem van, sokra nem megyek. Azzal akarják segíteni a majdani munkába való visszaállásomat, hogy most (szeptembertől mind pénzben, mind időben kb. dupla annyi) elküldenek egy tanfolyamra, amit ők állnak. Addig a picikémre nagymami vigyázna, apa külföldön (munka miatt).

A gondom csak az, hogy még korainak érzem. Eleve, oké, hogy általában az estéket már átalussza (jó késői és elég korai kelés), de azért igénylem még olykor a napközbeni alvást. Na meg egy tanfolyam kb. fél napot igénybe vesz minden nap. Addig se szoptatás, se fejés. Mi lesz így a tejcsivel (esetleg elapad) ill. a melleimmel (csomók-csomók hátán)? Nem akarnám hogy teljesen tápszeres legyen, így is kell neki adni kiegészítés címén.

Segítsetek, hogyan beszéljem le róla a szüleimet, legalább egyenlőre még? Oké, hogy ismeri a nagymamiját a kis Drágám, de ilyenkor még csak inkább anya kell, ha már apa se tud itt lenni.

2013. febr. 18. 09:20
 1/2 anonim ***** válasza:
Hű, de szerencsés vagy! Én a gyerek két hónapos kora óta tanulok, és alig birom rá megteremteni a pénzt, illetve segítségem sincs! Nagyon jó lenne tanfolyamra járni! Sajnos én csak itthon tudok tanulni. A szüleid remek emberek.
2013. febr. 18. 09:25
 2/2 anonim ***** válasza:
Én ilyen pici baba mellől tuti nem mennék el hosszú órákra pont azért amiket írtál. neki még te vagy a világ, rád van szüksége, mellette érzi magát biztonságban. Lehet, hogy anyukád is el tudná látni de ő akkor sem te vagy. Ez az az időszak amikor kialakul az ősbizalom a babákban. Olyan hamar elszalad ez a pár hónap amíg pici és soha nem jön vissza... A szoptatást pedig nem szabad gátolni hiszen ha rájön, hogy a cumisüvegből könnyebben jön és nem csak a pótlást kapja így akkor nagyon hamar el fogja utasítani a melledet! Nagyon rendesek a szüleid de ha igazán segíteni akarnak akkor várják meg elég nagy lesz a babád. Kb jövő ilyenkor... Gondolom nem egyszer indul csak ez a tanfolyam.
2013. febr. 18. 09:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!