Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Hogyan tudom a 4d ultrahang...

Hogyan tudom a 4d ultrahang összegét visszaigényelni az egészségpénztártól?

Figyelt kérdés
Kértem róla számlát, úgyhogy papírom van róla. De azt nem tudom, hogy ez úgy működik, hogy az egészségpénztári számláról emelik le az összeget és küldik át bankszámlára, vagy a kifizetett összeget jóváírják az egészségpénztári számlára, így növelve az egészségpénztári kártyán felgyűlt összeget... Hogy működik ez? (Nem tudom, hogy fontos-e, de a Medicina EP-ről lenne szó.)

2013. febr. 16. 12:43
 1/5 anonim ***** válasza:

Én is Medicinás vagyok.

A számlát beküldöd hozzájuk (1037 Bp., Montevidaó u. 5), és az összeget leemelik az eü. számládról, és neked pedig visszautalják a számlaszámodra (amit megadtál szerződéskötéskor).

2013. febr. 16. 12:48
 2/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen!
2013. febr. 16. 12:58
 3/5 anonim ***** válasza:
A számlát a saját nevedre de a Medicina címére kellett kérned, + rajta kell lenni a tagsági számodnak is. Ha nem ilyen a számla nem biztos, hogy elfogadják. (Illetve biztosabb, hogy nem...)
2013. febr. 16. 22:37
 4/5 anonim ***** válasza:
Bocs, mármint a saját nevednek és a Medicina EP nevének is szerepelnie kell a számlán.
2013. febr. 16. 22:38
 5/5 anonim ***** válasza:

Én így kérem mindig a számlát (példa):

Medicina EP

Kiss Jolán 551155 (tagsági szám)

1037 Bp, Montevideo u. 5.

Nálam így fogadják el.

2013. febr. 16. 22:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!