Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ti mit szólnátok, ha a férjete...

Ti mit szólnátok, ha a férjetek nem közeledne felétek, de a telefonján az internet előzmények tele vannak xxx tartalommal?

Figyelt kérdés
4 hónapja szültem,a párom egyszer sem próbált meg közeledni hozzám,erre ma megnézem a telefonját és csupa ilyet látok... Defektes vagyok,hogy ez szarul esik? De most komolyan..
2013. febr. 15. 18:03
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Én is így jártam. Párom nem akart szexelni, mondván fáradt. Aztán annyit pörögtem a témán (nekem ez nagyon szarul esett, magamban kerestem a hibát, sokat sírtam emiatt)...hogy kibökte végül, hogy el szokta "intézni" magának. Gondolhatod hogy esett...Persze az is benne lehet a dologban, hogy este tényleg fáradt, reggel kívánná, de olyankor én még alszom. Szóval sehogy nem jó, de megígérte, hogy több ilyen nem lesz. Hát, remélem.
2013. febr. 15. 21:09
 12/14 anonim ***** válasza:
11%
nekem kerek perec megmondta párom hogy a rajtam maradt plusz kilók nem tesznek sexyssé! volt sex de kevesebb, zavart de beláttam hogy igaza van! nem túlsújossan szeretett belém, leadtam 10 kilót minden a régi!
2013. febr. 15. 21:53
 13/14 A kérdező kommentje:
Én perpill úgy érzem,hogy nem is akarok ezek után lefeküdni vele egy jó darabig. Rajtam 8kg+ van,de nehogy már ezen múljon egy kapcsolat. Mi van akkor a kölcsönös elfogadással? Tegnap óta ezen kattogok,az önbecsülésem utolsó morzsája is elszállt. Nem tudok sitty-sutty lefogyni,sőt azt kell mondjam jól is érzem magam így. Mindenesetre átértékelem a dolgot. Nektek könnyen ment,vissza találni egymáshoz?
2013. febr. 16. 08:47
 14/14 anonim ***** válasza:
21:09 voltam. Nekem kb. három napba tellett. Tudom, hogy ő milyen kis süti, nem haragudtam rá sokáig. Egyrészt, mert kidolgozza a belét is, így sokszor megértem, hogy nincs rá már energiája, másrészt mert én is szoktam segíteni magamon néhanap. De azért abban a három napban nagyon haragudtam rá és néha még most is felemlegetem. Meg már figyelek és rászólok, hogy ne csinálja, mert...este szükség lesz rá :D Én a gyereknemzést nem tudom még hogy fogjuk megoldani...
2013. febr. 16. 14:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!