Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek a Lola névről?

Mi a véleményetek a Lola névről?

Figyelt kérdés

sziasztok! a férjem szeretné, ha így hívnák a kislányunkat és minél tovább morfondírozom a dolgon, nekem is egyre jobban tetszik. a vezetéknevünkhöz kevés név illik, de ez igen. csak még nem ismerek ilyen nevű lányt :)

érdekel, Ti mit szóltok hozzá! őszintén, minden véleményt szívesen olvasok! köszönöm, hogy segítetek!

2009. szept. 7. 09:42
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
Mi lett a kislány neve?????
2011. jan. 6. 02:11
 22/27 A kérdező kommentje:

Sziasztok! A kislányom neve Liza Viktória lett. 10-én lesz 1 éves :)

Nagyon fiús kislány egyelőre, mert a 2 éves bátyja az irányító, úgyhogy a Lola név nem igazán illene most rá :)

Lizának, Liza Vikinek, vagy gyakran Cucilinek hívjuk - az utóbbi becenevet a bátyus adta!

Az utolsó pillanatban, a szülőszobára menet döntöttük el, akkor jött az ihlet. Nekem kedvenc nevem a Viktória, de anyósom és sógornőm is az és az egyik barátnőm Eszter Anna, ami megkedveltette velem a kettős elnevezést. Először a Lola Viktória jött, majd a Liza - mert a másik nagyi Erzsébet (amiből származik a Liza). Így kész volt a név és a hozzá tartozó ideológia...

Mindenkinek köszönöm, hogy véleményt írt! Nagyon kedvesek voltatok és az őszinteségeteknek nagyon örültem.

Jó egészséget és Boldog Új Évet mindenkinek!

2011. jan. 6. 13:22
 23/27 anonim ***** válasza:

Szia!

0:02,és 0:04 vagyok!Köszönöm hogy válaszoltál,mert sokan nem írják ám meg,hogy végül is mi lett a pici neve!

Én vagyok aki írta,hogy a Lola név rabja,de nagyon szép nevet adtatok a kislányotoknak!A Liza is nagyon szép!!

Jó egészséget,sok boldogságot kívánok!

(nekem még sajnos nem sikerült a kisbaba,10 éve küzdünk,hogy mi kis Lolánk megszülessen..)

2011. jan. 6. 14:53
 24/27 anonim ***** válasza:
Elnézést,0:04,és 0:11 voltam.
2011. jan. 6. 14:54
 25/27 anonim ***** válasza:
Már belekeveredtem,na,mindegy,az utolsó kettő vagyok..
2011. jan. 6. 14:55
 26/27 anonim ***** válasza:

Szia! Én is örülök, hogy megírtad mi lett a kislány neve, sok boldogságot és egészséget kívánok neki, nektek.

Én írtam, hogy a Lola névtől kiráz a hideg, végül gyönyörű neveket választottatok!

2011. jan. 7. 10:02
 27/27 A kérdező kommentje:
Köszönöm még egyszer! Aranyosak vagytok!
2011. jan. 7. 14:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!