Mennyire könnyen szokott be a babátok a bölcsibe, ha még nem volt két éves? Szeretnek oda járni?
Lányom is 22 hónapos volt, amikor ment.
Jól fogadta a bölcsit.
Estére elfáradt, akkor voltak hisztik kb. 3-4 hétig, de bent nagyon jól elvolt, az óvónénik dicsérték.
Most már fél éve jár és nagyon szereti.
Sokkal jobban sikerült a bölcsizés, mint vártam.
Én azt gondolom, hogy a gyerekek nagyon alkalmazkodók, csak nekünk szülőknek kell összeszedni magunkat. :)
Ha te is úgy állsz hozzá, hogy jó lesz, akkor azt érezni fogják.
Nehéz az elválás, de túl kell esni rajta, és az adott helyzetből a legjobbat kihozni.
Enyém 23 hónaposan kezdte és amennyire én rettegtem tőle, annyira jól sült el.
Az első nap az újdonság erejével hatott, semmi gond nem volt, ott is hagytam egy fél órára, mert nem ült a szoknyám mellett. Második nap már szólt, hogy anya gyere, mikor jöttem el, ha 3. nap iszonyatos ordítást rendezett reggel, és ez volt 4. és 5 . nap is. Aztán következő héten, mintha elvágták volna az ordítást, ment, csak pici pityergés volt, aztán 1 hét alatt az is megszűnt. Most már több, mint 1 hónapja jár, és semmi gond, minden reggel vígan megy, mosolyogva ad puszi és integet. :))
Az ott alvással sem volt semmi gond, pedig itthon még rácsos ágyban alszik és bizony néha rendez cirkuszt ha aludni kell, ott meg még a cumiját sem kéri, itthon meg ha megfeszülök sem bírom elaltatni nélküle! :))
Á, akkor jó, ez pozitív. Én is remélem, hogy nem lesz gond.
Hát igen, a betegségek azok mindig ott vannak, de bízom benne,hogy azért annyiszor nem lesz beteg. Úgy látom, egész gyorsan belejönnek akkor, az jó, mert hát dolgozni menni kell sajna. Köszi a válaszokat.
Szia!
Az én fiam is 2 hónaposan kezdte a bölcsit!
Első 2 nap el nem mozdult mellőlem,3.nap rájött,hogy nem leszek ott mindig,így hisztizett kicsit,4.nap már ott akart aludni,5.nap már nem is kellettem.2 évig volt bölcsis,imádta:)!
A bátyus 18 hónaposan került bölcsibe,ő nem bírta,be sem tudott szokni,így kivettük 1 év után.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!