16+1 hetes terhes vagyok és kicsi a pocim?
Figyelt kérdés
Tegnap találkoztam egy ismerösömmel és neki 3 szor akkora volt a pocija!Mondjuk neki 2 baba de ennyit számitana?Amugy nem kicsi a babám és minden rendben van de már alig várom hogy az én pocim is kerekedjen:)2013. febr. 14. 06:57
2/4 anonim válasza:
Ennyit számít.
Mondjuk nekem az első babánál 19 hétig seemmi sem látszott.fiúka volt
Másodi 12 hétre látszott.Lány volt
harmadik megint fiú és csak 19-20 héten látszott.
Lehet számít a baba neme is.
3/4 anonim válasza:
Jaaj megértelek. Nekem most 21 hetesen látszódik. Pedig alig vártam már h észre vegyék rajtam. Terhes tornán megkérdezték h mit keresek itt- 17 hetes voktam
4/4 anonim válasza:
16. hetesen nekem sem látszott még semmi, 18. hetesen bekerültem a kórházba és majd hogy nem kinéztek maguk közül a szülés előtt álló kismamák, hogy mit keresek én a szülészeten:)
Igazából utána kezdett el növekedni jobban a pocim.
Engem is idegesített, hgoy mindenki azt kérdezte, hogy "maga terhes?", de nem kell velük foglalkozni:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!