Ha szombat délután kapnál 3 szabad órát a férjeddel mit csinálnál hova mennél?
Igen moziban ezer éve nem voltunk de megnéztem a kínálatot és hát egyiktől se megyek falnak szóval vmi jó kis igazán feltöltődős dolog kellene, mert ha kiadok több ezret egy rossz filmre attól nem fogom úgy érezni hogy jól kihasználtuk ezt a 3 órát.
Ráadásul esélyes hogy mostanság nem lesz túl sok ilyen alkalom. Szerintem anyósnak a haja égnek áll majd este 5re ...
Mi elmennénk csak úgy bele a nagyvilágba. Beülnénk a kocsiba és mennénk, mindegy, hogy hová. Lehet ez a közeli város is, ahol utána megiszunk egy kávét, de lehet a kietlen puszta is.
Én azt figyeltem meg magunkon, hogy ha kettesben autókázunk akkor sokkal jobban tudunk beszélgetni. Nem zavar semmi külső tényező, a férjem figyelmét nem vonja el egy jó nő sem a szomszéd asztalnál, nem kell más miatt halkabban beszélgetni és esetleg kényes néhány témát mellőzni, ...
Fürdő, tóparti/folyóparti séta.
Mindenképpen olyan program, ahol egymásra tudtok figyelni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!