Akik XV. Kerületben laknak, azok kihez jártak terhesgondozásra (magán)?
Az SZTK alapú kínzótábort nem szeretném igénybe venni és ezért keresek egy jó orvost, aki tényleg foglalkozik a kis pénzéjért cserébe velem és a gyermekemmel!
Ha tudnátok árat írni vagy esetleg honlapot adni, azt megköszönném :)
Újpestre járok az Oxygen Medicalba dr.Demjén Lászlóhoz(egyébként az sztk-ban is dolgozik).
Rendes,fiatal,alapos,minden kérdésre választ ad.
10 e ft a terhesgondozás.
Köszönöm. És mennyi lesz a szülés nála?
És melyik kórházban természetesen?
Mi nemrég költöztünk ide, így a harmadik gyerekemet is a régi dokimmal szültem a Szent Imrében.
Magánrendelése is arra volt, szóval jó messze sajnos, de nekem megérte.
Előtte Újpesten laktunk, az sem igazán volt közelebb.
Szerintem érdemes szimpátia alapján keresned, itt most xy-nak "jó" egy doki, az Neked nem biztos hogy bejön. Nekem a legjobb barátnőm orvosa nem jött be anno.
Demjén doktor dolgozik a Máv/Honvédban illetve a Róbert Klinikán.
Nem mondott konkrét összeget,a rendelés 10X szokás adni úgy tudom,ha a Honvédot választjuk..
22.hetes vagyok,pár napja voltam körülnézni a Róbertben és nagyon szimpatikus volt amit láttam..Így elég gondolkodóban estem..Az árak magasabbak lennének,de annyira jó családias hangulata volt az egésznek..
Úgyhogy még átrágom egyszer kétszer magam rajta:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!