Minden oviban zártkörű a farsang? Mindenhol egész nap a farsangi jelmezben vannak?
Sajnos igen és nagyon sajnálom. Nálunk egy anyuka bemehet fotókat csinálni de az én kisfiamról tavaly is csak olyat csináltak ami 1. csoportkép és mit ad isten vagy nincs rajta egyiken se vagy 2. TELJESEN takarásban van más gyerek által.
:((( Én itthon ezért csinálok egy képet róluk előtte de hát azért jó lenne ovisat is kapni. És igen egész nap abban vannak mondjuk ez a kislányomnál nem tudom hogy lesz mert gyönyörű kis ruhája van és mivel kiscsoportos tuti leeszi elhagyja a felét és az óvónők tök nemtörődömök szóval ha róla készül is kép, azon remélem nem egy hatalmas paca lesz a ruháján vagy ne adj isten nem is lesz rajta már a jelmez...
Igen, mindenhol zárt körű!
Azért is, mert sokaknak dolgoznak a szüleik, nem tudnak elmenni megnézni a gyereket délelőtt, így akinek nem mennek el, annak rosszul esik!
Igen, egész nap a jelmezben vannak!
Nekünk mindig készítettek képet minden gyermekről!
1 anyuka otthagyta a fényképezőgépet, amivel fényképeztek az ovónők, majd az anyuka emailben szétkúldte a képeket.
nem zártkörű
nem egész nap jelmezes
Nálunk is zártkörű, és csak délelőtt vannak jelmezben, alvás után már játszós ruhát vesznek fel.
A képek, hááát, tavaly nálunk is készültek képek, a lányom mindegyiken csak félig látszik, még jó, hogy itthon előtte lefotóztam. Idén is ezt teszem.
Egész nap jelmezben vannak.
Délután 3-tól pedig készülnek a szülőknek egy előadással.
Ez kb. 1-1,5 órás közös játékkal egybekötve.
Pl. Hogy hívják azt a mesehőst, akinek csillámos a farka és rózsaszín színű?
Én kicsi pónim..
Szóval ilyen "alap" kategóriás játékok lesznek.
Meg mi szülők befizettünk 500 forintot és kapnak a gyerekek ajándékot is (játékot).
Zártkörű. Alvásig vannak jelmezben, aztán alvás után még aki akarja, visszaveheti.
Nálunk az óvónők fényképeznek, aztán körbemegy a cd, amin a képek vannak.
De én reggel levittem a saját gépemet, és lefotóztam benne a saját gyerekemet meg pár csoporttársát, akik épp ott voltak. Még szerencse, hogy fotóztam, mert az óvónénik nem valami fényképész-zsenik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!