Hogyan fogom bírni a baba kihordást, ha a hidegfront közeledte, vagy a megszokottnál nagyobb igénybevételre már lüktető fájással és bedagadással reagál a bokám?
Még egy tesiórás balesetben az egyik bokámban csúnyán megnyúlt az izomszalag. Azóta erősítgettem a lábamat, hogy ha kibicsaklik, akkor ne legyen nagy gondom.
A napokban is csak sántikálok reggelente "még be nem melegszik", ill. estefelé mikor már kezd nagyon kifáradni, csak mert hidegfront közeleg.
Ami érdekelne, hogy főleg a 9 hónap vége felé hogyan fogom bírni a baba- és a rám rakódott túlsúly okozta többlettel a napi jövés-menést?
Pingvinként. Nekem az utolsó 5hét maga volt a kínzás. Kb mindenem fáj. A bokáim nekem eltüntek, pedig alig híztam, a derekam sajgott. Ha sokat sétáltunk akkor nem tudtam eldönteni, állva vagy fekve lenne jobb. A kicsi mozdulatai egyre erősebbek, fájdalmasak, nem tudsz tőle aludni, rendesen pisilni... ÉS persze a fájások, teljesen ártalmatlanok, de nagyon meg tudják keseríteni az ember életét:( Ezek ellenére aktív kismama voltam, bár estére a fáradtság miatt a kispapán vezettem le a nyűgöm.
Ki lehet bírni, pláne ha edzet vagy, de a 9.hónap arról szól, hogy végre legyen már kint, mert nem bírjuk. Az igazi terhesség.
Mivel fokozatosan mennek fel rád a kilók, ezért nem lesz olyan megterhelő, mint amilyennek gondolnád. Ráadásul nem is kellene 15-20 kg-ot hizni, bár azt Te tudod, milyen fajta vagy ,kis mozgással koordinálható-e a sulyod.
Nekem a csípőcsontom fájt végig a terhesség alatt, 15 cm-rel lett szélesebb, azt hittem meghalok mikor front közeledett, annyira sajgott a csontom, néha már menni sem bírtam, de mégis itt vagyok, kedden lesz 1 éve hogy szültem, a csípőm már majdnem visszahuzódott az eredeti méretére.
Szóval kitartás!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!