Kinek van tapasztalata "pót-nagyi" téren? Amikor egy vadidegent fogadunk fel nagymamapótlónak a hétköznapokra.
Figyelt kérdés
2013. febr. 2. 21:41
3/6 anonim válasza:
Nálunk így van. A szomszédaink a "nagyszülők". Papa és mama, már így hívja Őket a 2,5 éves kislányom. Imádják Őt, mintha saját unokájuk lenne(gyermekük,unokájuk nincs)Csak egy igazi nagymamája lehetne a kislányomnak, a férjem fitt,egészséges,fiatalos nyugdíjas anyja, aki életében 3x látta a kislányomat, ebből 1x a kórházban mikor született,1x 3 hónapos korában, 1x pedig 2011 karácsonyán...
4/6 anonim válasza:
Hát nem tudom ki pontozta le a válaszom, de kívánom, hogy élje át amit mi.
Ez a pontozás a dedósoknál divat.
5/6 anonim válasza:
Én sosem ismertem egyik nagypapámat sem,mert már nem éltek,mire megszülettem,nagymamám csak egy van,Budapesten él,ami elég messze van tűlünk,így nem túl gyakran találkozunk,három,négy havonta egyszer.Kiskoromban nagyon hiányzott,hogy nekem nincs nagypapám,akivel lehetne huncutkodni,aki a játszópajtársam,cinkosom lehetne,akivel elmehetnék cirkuszba,és akkor is ehetnék fagyit,ha fáj a torkom,meg ilyesmik,ezért az egyik közelben lakó kedves bácsi,és a felesége voltak pótnagypapa,és pótnagymama,nagyon jó volt ez kölcsönösen mindkét félnek,nekem voltak a közelben "nagyszüleim" az ő hétköznapjaikat meg megvidámította egy kilen éves kislány viháncolása :) Szerintem nagyon jó dolog..
6/6 anonim válasza:
Az én édesanyám 8 hónapos korától volt pótnagyija egy kislánynak, aki nagymamának hívta, érezte és érzi őt. Anyám már nem él, de a felnőtt, családos kislány a mai napig, mint nagymamáról beszél róla.
Kívánom, hogy Nektek is így sikerüljön.!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!