Újan vettük,nagyon szép,a színe pedig fekete-citromsárga.
Anyukám szerint felesleges kimosni,én szívem szerint kimosnám.De hogyan?Attól félek,hogy a fekete esetleg ereszti a levét és megfogja a sárga részt.Amúgy azt írják,hogy mosható huzat,de én akkor is félek,nem akarom tönkretenni.Esetleg színfogó kendővel?Vagy gépben egyáltalán ne is próbálkozzak?
2009. szept. 3. 13:11
1/8 anonim válasza:
Ha az van ráírva, hogy mosható, és alacsony hőfokon mosod akkor szerintem nem lesz gond.De biztonság kedvéért, még egy színfogót is betehetsz.
2009. szept. 3. 13:19
2/8 anonim válasza:
Vagy àztasd be ecetes vizbe és utànna mosd, kimélön, alacsonyhö fokon, vagy a szinfogokendö se rossz ötlet, azt is kimélön, alacsonyhö fokon! De az ecetes àztatàs és a szinfogo együtt is hasznàlhato! :) igy tuti nem szinezödik el! én is kimosnàm, minden ujruhàt kiszoktam, még jo hogy a babàét is kimosnàm!
2009. szept. 3. 13:19
3/8 anonim válasza:
A miénk is fekete-citromsárga, a miénk is mosható gépben, de művészet lenne levenni a huzatot, így én vettem ultra pasztát, illetve anyum ajánlotta és kinn az udvaron először locsolótömlövel jól leverettem róla a port, utána átsúroltam az ultrával, aztán megint vízzel jó alaposan leöblítettem és olyan lett, mint új korában. Semenníire sem fakult meg a színe.
2009. szept. 3. 13:40
4/8 anonim válasza:
gépbe
40 C fokon
2009. szept. 3. 14:58
5/8 anonim válasza:
Szerintem csak kézzel mosd és viszonylag gyorsan. Tehát: kb. 10 perc áztatás a mosószeres vízben, aztán "gyúrd" ki jól, ha valami kis folt van rajta, azt körömkefével tisztítsd ki. Azután öblítsd ki és tedd ki a tűző napra, hogy hamar kiszáradjon és nehogy napokig vizes maradjon. a napon forgasd többször is, hogy ne fakuljon ki.
Én így csináltam, miután másfél évig használtuk a babakocsit. Gyönyörű lett a huzat, mint új korában. De csak forró, száraz időben javaslom, hogy próbáld meg, mert ha napokig vizes marad, rossz szaga lehet (kimosott sporttáskával jártam így).
2009. szept. 3. 23:43
6/8 A kérdező kommentje:
Köszi de teljesen új a babakocsi,még nem használtam.
2009. szept. 4. 00:37
7/8 anonim válasza:
Vadonatúj babakocsit nem mostam és nem is mosnám i. Minek? Ez nem babaruha. A kicsi szerintem szinte nem is érintkezik vele az első hónapban hisz gondolom raksz alá plédet vagy valamit amit kimoshatsz akár hányszor csak kell. A babkocsit meg majd ha látod hogy koszos. Úgy is olyan hamar ki fakulnak nem tesz jót neki a gyakori mosás.
2009. szept. 4. 11:15
8/8 anonim válasza:
Bocs, kissé félreértettem a dolgot. Abból, hogy írtad, hogy anyukád szerint nem kellene kimosni, szerinted igen, én arra tippeltem, hogy újonnan vettétek, újszerű állapotú, de már valakié volt. Pedig nem is ezt írtad. :-)
Szóval ha még nem volt senkié, ne mosd ki!!! Felesleges, csak kopik vele!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!