Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Fiúnevekben tudnátok nekem...

Fiúnevekben tudnátok nekem segíteni? A Szakál vezetéknévhez mi illene?

Figyelt kérdés
Kapásból eddig egyet sem találtam. Ne legyen tucatnév, de ne is valami cifra ritkaság, kérlek, írjatok ötleteket!

2013. febr. 1. 08:03
 1/5 anonim válasza:
Alehandro
2013. febr. 1. 08:09
 2/5 anonim ***** válasza:
Szia! Mindig van egy időszak, amikor felkapnak egy nevet, és akkor tömegével kapják az adott nevet a kisbabák. Én azt gondolom, ha nem Bence vagy Máté lesz, akkor azért nem feltétlenül tekinthető tucatnévnek, de én ehhez a vezetéknévhez valami szép, egyszerű és semmiképp sem idegen hangzású nevet választanék. Pl. Péter, Gábor, Benedek, stb... De persze ez csak az én meglátásom. Jó keresgélést és sok boldogságot!
2013. febr. 1. 09:55
 3/5 anonim ***** válasza:
Nimród, Vince, Ármin.
2013. febr. 1. 11:08
 4/5 anonim ***** válasza:
Bár kezd tucatnév lenni, de a Szakál Zalán jól hangzik a rím miatt :)
2013. febr. 1. 12:58
 5/5 anonim ***** válasza:
Tibi
2013. márc. 19. 23:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!