Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Anyukák, kismamák hol dolgozta...

Anyukák, kismamák hol dolgoztatok a szülés előtt? Visszavárnak? Egyáltalán vissza szeretnétek menni?

Figyelt kérdés
Ha nem,mi a tervetek?
2013. jan. 28. 11:51
1 2
 11/17 frászkarikaborsó ***** válasza:
100%
informatikus voltam egy magyar cégnél, egyelőre nem aktuális a kérdés hogy visszavárnak-e mert még biztos nem megyek vissza. De ha oda kerül a sor és szívesen látnak, akkor szívesen visszamegyek :)
2013. jan. 28. 13:49
 12/17 anonim ***** válasza:
100%

Banki ügyintéző voltam, visszamegyek pár hét múlva (kislányom 22 hós), ráadásul elő is léptettek vezetői pozícióba :-)

Amúgy ha rajtam múlt volna, maradtam volna még egy évig itthon, de az anyagiak miatt nem tehettem meg. De szeretnénk kistesót, a tgyás miatt dolgozok most legalább egy évet, aztán jöhet a második gyerek :-)

2013. jan. 28. 14:02
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
Üzletvezető helyettes voltam. Eladóként megyek majd vissza gyes alatt kevesebb óraszámban. Aztán remélem az 1 év letellte után visszakapom a "rangomat".
2013. jan. 28. 14:10
 14/17 anonim ***** válasza:
100%

Szintén eladó egy élelmiszer boltban.

Elég húzós,pörgős munkahely 2 műszakban.

Egyenlőre úgy van,hogy visszavesznek,de nem szeretnék visszamenni,így valami új munkakeresése van kilátásban.

14 hós a fiam és 2 éves kora körül megy majd bölcsibe.

2013. jan. 28. 14:26
 15/17 anonim ***** válasza:
100%
Közbeszerzési referens voltam egy magyar cégnél. Két gyermek után visszavettek. Fél éve dolgozom, csökkentett óraszámban (napi 6 óra), teljesen más munkakörben. Az az igazság, ez nem nekem való, viszont a régi helyemre felvettek mást. Nem tudom meddig húzom. (bár lehet, hogy ők előbb kirúgnak a sok betegség miatt)
2013. jan. 28. 14:39
 16/17 anonim ***** válasza:
100%
Fordítóként dolgoztam egy budapesti német cégnél.Tárgyaltam,beszéltem,utaztam stb. 23 hónapos a kislányom,és nagyon-nagyon várnak vissza,én pedig szívesen megyek,márciusban kezdek,a lányomra az anyukám fog vigyázni.Ritka állásom van,ezért a főnököm rugalmas,azt mondta,csak menjek vissza:D 5 órában fogok dolgozni.Elképzelhető,hogy marad itthonra egy kis adag,de azt majd megcsinálom,ha lefeküdt este.Tervezünk második babát,de egy évet minimum szeretnék dolgozni előtte.
2013. jan. 28. 14:55
 17/17 anonim ***** válasza:
100%
Hivatalban dolgoztam a lányom születése előtt, 18 hónapos volt a lányom, amikor hívtak vissza dolgozni, úgyhogy nem haboztam mentem vissza, mert nagyon szeretem a munkámat, és nem volt biztos, hogy a kicsi két éves korában ugyanebbe a pozícióba tudtak volna visszavenni.
2013. jan. 28. 15:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!