Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Létezik ilyen sport babakocsi?

Létezik ilyen sport babakocsi?

Figyelt kérdés

Sport, vagy esernyőkocsit keresek, a következő kritériumokkal.

1. 4 kerekű legyen (esetleg 3)

2. Egybetolókar (hogy egy kézzel is könnyen tolható, irányítható legyen)

3. Állítható tolókar magasság

4. Dönthető háttámla

5. Állíthatdó lábtartó

Sokáig tetszett az Espiro Magic, de annak nem állítható a tolókar magassága. A Peg Perego Sí is nagyon tetszik, de az meg két karos. Az Uno jónak tűnik, minden megvan benne, de az semmivel sem kisebb a mostaninál, így nem lenne értelme.

Jön a jó idő, addigra szeretnék egy kisebb kocsit a lánykámnak, de már kezdek besokalni a nagy babakocsi választékba, és abba, hogy valamelyik szempont mindegyikből hiányzik!

2013. jan. 28. 09:10
 1/4 anonim ***** válasza:

Igen létezik, mert nekem is pont ezek a kritériumok. :)

Mi valószínű ezt fogjuk megvenni:

[link]

2013. jan. 28. 10:13
 2/4 anonim ***** válasza:

[link]

ez is jó lehet

2013. jan. 28. 10:16
 3/4 anonim ***** válasza:
A Cam Portofinot én is néztem, de azt írták itt nekem, hogy nagyon kicsi és szűk, úgyhogy letettem róla. Mi Peg Perego Pliko P3 kocsit vettünk végül, nagyon jó, annyi, hogy két karos.
2013. jan. 28. 10:55
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm, de én a 4 kerekűt konkrétan 4 kerekűnek értettem. Volt már a Cam-hez hasonló elöl dupla bolygó kerék... én eladtam, nem szerettem. Elöl szimpla kerekű lenne a jó. Hát úgy látszik tényleg nagyok az igényeim:D
2013. jan. 28. 16:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!