Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mit csináljak? A véleményetek...

Mit csináljak? A véleményetek kérném.

Figyelt kérdés

Tudom nem dönthettek helyettem, de légyszíves írjátok le a véleményeteket.

Van 2 gyerekem, és kicsit később,talán jövőre szeretnék majd egy 3-at.De a férjem már napok óta hajtogatja,hogy nem kellene tovább várni/40 éves/mert már lassan öreg lesz újabb babához.Szerintem pedig nem:))

Csakhogy én valahogy most félek belevágni.Ijesztgetnek ezzel az új influenzával,valami szúnyogos nyavalyával is,és nem tudom de elbizonytalanodtam.Vagy lehet én vagyok be majrézva, és nem kellene ennyire félni ezektől??

Anyagilag tudnánk vállalni,ez nem lenne akadály.

Védekezés képen is csak kúpot vagy kiszállást használunk.Ha így összejönne biztosan megtartanám.De azt valahogy nem szeretném,hogy semmit ne használjunk, és jöjjön a baba,Nem értem én magamat sem:((

Volt egy enyhe depresszióm,lehet hogy megint az lesz?Ti mit szóltok,mit csinálnátok a helyemben?

2009. szept. 1. 16:11
 1/4 anonim ***** válasza:
90%
Te csak kifogást keresel a baba ellen, te is tudod, hogy minden évszakban van influenza, és egyéb bajok. Ha nem akarod akkor egyszerüen mond meg a férjednek hogy nem, ne hitegesd hogy majd ekkor meg akkor hanem mond meg hogy nem tudod bevállani, mert neked elég a kettö is stb...
2009. szept. 1. 16:18
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Ne aggódj, ezek természetes félelmek, mindíg érezzük, ha valami újba kezdünk, mert igen, a harmadik is új. Azt mondtad, hogy majd te is szeretnél 3.-at, ne aggódj, lehet, hogy 2-3 év is kell, hogy teherbe ess.

Te mennyi idős vagy?

2009. szept. 1. 16:31
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem mérlegeld, hogy mennyire fontos neked a férjed. Bármilyen hülyén is hangzik, a férjed tipikusan kapuzárási pánikba szenved. És szerencsés vagy, hogy gyermeket szeretne tőled, nem pedig 20éves szöszi szeretőt.

Vágjatok bele.

2009. szept. 1. 16:34
 4/4 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Köszönöm a válaszokat.Átgondolom:)

én 30 leszek....

2009. szept. 1. 21:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!