Már jövő hónapban nem fogom kapni a családi pótlékot?
most január 10-én tölöttem be a 20-at. esti tagoztaon tanulok, szüleimtől külön élek ezért saját jogon kaptam. akkor már jövő hónapban nem fogom kapni? vagy rendesen fogom kapni a tanév végéig?
(ha lehet ne azt vitassuk hogy esti tagozaton jár e csp, mert jár, mivel két éve így kapom.)
hú hát remélem igazad lesz :(
saját magamat tartom el, most kell kifizetni a vizsgadíjat, és ha már jövő hónapban nem fogom kapni, akkor sanszos hogy kárba megy 4 évem, mert nem fogom tudni kifizetni :(
Nézd, itt a jogszabály, hogy megnyugodj:)
(3) Saját jogán jogosult iskoláztatási támogatásra az a közoktatási intézményben a tankötelezettsége megszűnését követően tanulmányokat folytató személy,
.
.
.
annak a tanévnek az utolsó napjáig, amelyben a huszadik - a fogyatékos személyek jogairól és esélyegyenlőségük biztosításáról szóló 1998. évi XXVI. törvény alapján fogyatékossági támogatásra nem jogosult, de sajátos nevelési igényű tanuló esetében huszonharmadik - életévét betölti.
:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!