Adnád a kisfiadnak az Edvárd nevet, neked hogy tetszik ez a név?
Figyelt kérdés
2013. jan. 24. 22:35
11/19 Golan Trevize válasza:
Nekem tetszik, sőt, annak idején meg is fordult a fejemben (és akkor még Alkonyat-hisztéria sem volt...), csak nagyon nem illik a vezetéknevemhez.
13/19 1112 válasza:
Vannak szebb nevek, úgyhogy nemigen:) Meg ez annyira külföldies név:S :D:D
14/19 1112 válasza:
#13 19:57-es vagyok:)
A külföldies hangzás miatt nem adnám elsősorban:)
15/19 1112 válasza:
előző vagyok megin!!:)
Mert amúgy angol gyereknek jó név:)
16/19 anonim válasza:
Szerintem semmi baj sincs vele, amúgy meg majdnem minden nyelvben megvan a maga változata, úgyhogy külföldön is ki tudják gond nélkül mondani. Szerintem egyáltalán nem hangzik annyira idegenen, de úgy látszik, sokaknak igen.
17/19 anonim válasza:
Sztem ad a László nevet,mert az biztos mindenkinek tetszik és senki nem puffog :-D, amugy nekem tetszik
18/19 anonim válasza:
Nekem tetszik. Jol lehet becezni. El tudok kepzelni a jatszoteren egy kisfiut, akit Eddinek hivnak :-). Szerintem naon aranyos lenne, de az a lenyeg h a szuloknek tetszen, a tobbivel nem kell foglalkozni :-)
19/19 anonim válasza:
nekem tetszenek a ritka nevek nagyon,de ez a név annyira nem jön be nekem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!