6 órás munkaviszony utáni gyed?
meglesz a gyed, a 6 óra már egész napnak számít,csak a
4 óra nem sajnos..
gyed eleve 1,5 év :)
és ha csökkenne az időd a 6 órás miatt akkor is 1,5 évre jönne ki, szóval nem is számítana, de amúgy nem :)
(tgyás, aztán van csak gyed)
??? Honnan szeded ezt a butaságot?
Már párszor utánanéztem, mivel ezzel foglalkozom, de ez teljesen új információ (és teljesen helytelen).
Olvasd el a törvényt, nyugodtan. A feltétel 365 BIZTOSÍTÁSBAN TÖLTÖTT NAP. HA 2 órás a munkaviszonyod, ha 12, akkor is biztosításban töltött nap. SZerintem összekevered valamivel, de nagyon.
Az egyetlen, amiben számít, hogy hány órában dolgoztál, az a munkabér alapján számítandó ALAP.
Mekkora baromság, hogy a 4 órás munkaviszony fél napnak számít, ki hitette ezt el veled?
Akkor szerinted a 4 órában dolgozóknak 2 éven belül 730 nap kell? :D ÉS ezt a jogszabály elfelejtette rendezni?
Nem is értem, honnan szeded ezt a hülyeséget, és még fixen ragaszkodsz is hozzá, miután kijavítottak.
Nem kell azért elhinni mindent Mariska néninek a piacon:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!