Több napos kirándulás oviban, iskolában?
Ti elengeditek vagy elengednétek a nagycsoportos ovis gyerekeket 2 napra kirándulni úgy, hogy csak az óvónők lesznek ott?
És 3 napos osztálykirándulásra az első osztályosokat vonattal és a 2 tanárnénivel?
Szülőkből nem kérnek.
Nem.
Még emlékszem ennyi idősen a kirándulásaimra,késő délután már honvágyam volt,alig vártam hogy este hazaérjünk.
Még kicsik ehhez.
10-11 évesen már engedném ha menni akar.
Nem, szerencsére nálunk eszükbe sem jut ilyen buta ötlet az óvónőknek...
Az ovisok és az alsósok csakis egy napos kirándulásra mehetnek, a felsősök mennek erdei iskolába, ez másfél nap.
Nem.
Most komolyan, szerintetek van olyan szülő, aki elengedi az ovis gyerekét? Azért kíváncsi lennék hány gyerek megy majd el.
Én sem. Nálunk egy napos lesz és első osztály. Őszintén szólva már most aggódom rajta, hogy mi legyen. Ha elengedem akkor végigfogom aggódni a napot, ha nem akkor meg az fog bántani, hogy biztos nem kellett volna elengedni?
Szülőkből itt sem kérnek. Huszonegynéhány gyerek, elvileg két nevelő.
Ja és vonattal. Bár a kisbuszban sem érezném nagyon biztonságban a mai sok őrült sofőr miatt. Lehet még vonattal nagyobb biztonságban lenne.
De igazából én azt nem értem mi értelme hajnal 4-5 körül egy ekkora gyereknek felkelnie, és este hazaesnie. Szülő nélkül. És még élvezze pl az állatkertet. Szerintem ez gáz. Mégha a közeli kisvárosban egy fagyizás, séta és haza. De így?
Ha mondjuk 4.-es lenne, azt mondom ok. És kb. 5, vagy 6 osztálytól ha van kedve mondjuk két naposra. Onnantól felfelé, ha van kedve mehetne az egyhetes. Én talán így érezném biztonságban. Bár biztos gyereke is válogatja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!