Most telt le a hat hét, hogy szültem, de még nem jött meg a menszeszem, és szeretnék spirál felrakatni! Na most az a kérdés, ha megjön hányadik napon rakja fel a doki? ha megjön és netán csak két napig lesz meg akkor mi van? Akkor mikor mennjek?
Bocs az off-ért,de azt mensi közbe kell felrakni?
Én is gondoltam rá,h azt szeretnék de sokat nem tudok róla.
Én lebeszélnélek a spirálról. n
Nagyon sok gond van vele, sokszor elmozdul és rengeteget teherbe esnek mellette.
Válassz más megoldást.
Az egyik legrosszabb védekezési mód. Mikor megemlítettem a dokimnak, nagyon gyorsan lebeszélt, mivel, gyulladást okozhat, nagyobb a fertőzésveszély, erősebb menstruációt, illetve erős menstruációs görcsöket.
A menstruáció 2. napján kell felrakatni.
A doki azt, mondta, minden mást inkább ajánl, mint a spirált. Most gumival védekezünk, tabit nem akarok, mert nemsokára szeretnénk kistesót:)
Menstruáció közben rakja fel a doki, de szülés után nem kell hozzá menstruáció, 6 hétig anélkül is fel lehet rakni!
Tehát ha ezt szeretnéd, gyorsan menj el az orvoshoz, elvileg még felrakja (megvizsgál és eldönti).
Ha most már nem férsz bele, meg kell várni a legközelebbi menstruációt (ha szoptatsz, ki tudja, mikor lesz az...), addig máshogyan kell védekezni. A legközelebbi menstruációkor menj el hozzá és felrakja. Ha két napig lesz csak meg, akkor abban a két napban kell odaérni...
Szia!
Nekem is spirált rakott fel a doki a szülés után. A 6 hetes kontrollon beszéltük meg és rá egy hétre rakta fel, nem kellett menstruációt megvárni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!