Hogyan szedjem ki a foltokat?
Figyelt kérdés
Kisbabámnak naponta kell adjak Maltofert ( vasat). Ezt a kajcsi előtt kapja meg. Miután eszünk a büfizésnél rendszerint jön vissza ebből a vasból. Ennek rozsdaszíne van. A ruhácskája, és a büfizésre szánt pelusa is ált. ilyen színű lesz. A mosásnál, akár sima, akár főzős programon mosom nem jön ki teljesen. Erre szeretnék ötleteket kérni, hogy hogyan tudom teljesen eltűntetni a foltot.Köszönöm!2009. aug. 30. 12:59
1/2 anonim válasza:
Szia!
A legegyszerűbb, ha adsz rá előkét a böfizéshez. Van olyan, aminek csak a hátulja vízhatlan, eleje pamutos, és van olyan, ami elől hátul vízhatlan. Így nem megy rá a rucijára a böfi, és nem kell kínlódnod a folttisztítással.
Amúgy én Vanish szappant használok, de vannak olyan foltok, amiket nem szed ki az sem...
2/2 anonim válasza:
Szrintem ezeket a foltokat azonnal mosni kéne. Én mindent áztatok, fehérítek és úgy mosok, de így is maradnak foltok, bár mi már 14 hósak vagyunk és önállóan eszünk gyümit.
Adj rá olyan előkét, ami nem ázik át, vagy tegyél elé 2-3 pelsut, ami nem engedi át a ruhához. Aztán annak a pár pelusnak meg mindegy, hogy foltos, vagy nem..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!