Tavasszal lecserélem a kombájn méretű kocsit egy esernyő- vagy sportkocsira. Nincsenek nagy elvárásaim. Ajánlanál? 10 hónaposnak
Én is le akartam cserélni, de aztán maradt a régi! Pierre Cardin volt nekünk is 3 funkciós, elég nagy volt, de aztán olyan sokat toltam, hogy ez neki is kényelmes volt. És bírta a strapát, napi 2-3 órákat toltam, ebben aludt 2 éves koráit minden nap és még most is jó állapotban van. Némelyik gyerek úgy néz ki a sport kocsiban, mint egy játék babakocsiban.
Nézegettem én is, hogy dönthető is legyen és kupolája is legyen, de nem találtam igazán tetszetőset.
Egyébként poénból kiszámoltam, hogy összesen kb. annyit toltam, hogy akár Dubaiba is kitolhattam volna, minimum 5 ezer km!
Milyen kocsitok van most?
Raf pol king.
Buszozni is kell, azzal a döggel meg nem könnyű...
Hauck Malibu. Habár lábzsák nincs hozzá, de az ABC Design jó rá, nekünk is olyan van.
Nagyon könnyű kis kocsi, és 1 kézzel is simán lehet irányítani. (lapra csukható)
Mi most tavasszal fogjuk lecserélni. Nekem most ez a típus tetszik és élőben is egészen jó kis kocsi.
Nekünk pc baby zoo van . Nagyon szeretem , mivel nem a tipikus sport babakocsi még is tudom használni mindig . A lányomnál 6 hónaposan vettük , nagyon szeretjük , jó kis lábzsák van hozá. Nagy kerekek . Sokat buszozunk könnyen emelgetem . Most 1 éves a lányom használju még , viszont ha lesz tesó nem cseréljük le . Meg nekem az is tetszik hogy nem drága még is a legnagyobb hóba is toltam .
Én ezt ajánlom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!