Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Nincs bejelentett munka...

Nincs bejelentett munka viszonyom se TB-m, terhes leszek hogy megy ez? Fizetni kell a kórháznak?

Figyelt kérdés
GYES-GYED hogy van ez,kapnák valamit?
2013. jan. 11. 20:45
 1/7 anonim ***** válasza:
Eddig fizeted a TB?
2013. jan. 11. 20:49
 2/7 anonim ***** válasza:
Ha tb-t sem fizetsz akkor nem fogsz kapni semmit úgy tudom még gyest sem. Viszont büntit azt fogsz kapni ha nem fizetes.
2013. jan. 11. 20:49
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Plusz minden orvosi vizsgálatért fizetned kell a szülés minimum milliós tétel lesz, főleg ha császároznak is.

Menj be a Nav-ba kérdezd meg mennyi tartozásod van és fized ki.

A munkanélkülire regisztrálj és ha szociálisan rászorulsz akkor az önkormányzat fizeti helyetted egy évig. De a tartozást vissza kell fizetned.

2013. jan. 11. 20:52
 4/7 anonim ***** válasza:
csak simán menj be a munkanélkülibe és ott segítenek.nem kapsz semmilyen büntetést.az önkormányzatnál meg van alanyi jogon az aktív korúak támogatása,regisztrálnak mint álláskeresőt,de mivel terhes vagy nem hívnak be,és fizetik a tb-d is!ez alanyi jogon jár!
2013. jan. 11. 21:19
 5/7 anonim ***** válasza:
Már, hogy ne kapna büntetés, a késedelmi kamatokat is ki kell fizetnie ha eddig nem fizetett. Kérheti, hogy az önkormányzat fizesse, de az visszamenőleg nem jár, amit eddig nem fizetett az késedelmi kamatokkal együtt ki kell fizetnie.
2013. jan. 11. 21:22
 6/7 anonim ***** válasza:
Én is beleestem ebbe a hibába iskola befejezése után munkát nem találtam (bejelentettet) a tb-m meg nem volt fizetve 2 évig!!!majd terhes lettem ....besétáltam az apeh hez és kértem egy papírt,hogy magam után fizetném a tb-t ettől a naptól!Az ügyintéző SEMMIT nem kérdezett mióta nincs tb-m vagy,hogy büntetést kéne fizetnem...Fizettem a terhesség 9 hónapja alatt a társadalombiztosítást majd szülés óta 20 hónapja Az állam fizeti!
2013. jan. 12. 10:03
 7/7 anonim ***** válasza:
Akkor a tartozásod szépen kamatozik azóta is elhiheted, én azért a helyedben egyszer erre rákérdeznék a NAV-ba.
2013. jan. 12. 18:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!