Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Anyukák hogy pihennek szabadsá...

Anyukák hogy pihennek szabadság idő alatt?

Figyelt kérdés
Minap voltam a családdal a nagyszülőknél nyaralni. 4 felnőtt és én még egy nyakláncot sem tudtam megfűzni Kb 2 óra), mert a négy felnőtt nem tudta megosztani, ki mikor vigyázz a gyerekre. Szabályosan az az ott van az anyja majd ő megoldja helyzet állt elő. Szó szerint csak akkor tudtam szabad lenni a gyerektől amikor nem voltam képbe vagyis teljesen egyedül voltam. Ráadásul úgy lavírozott a gyerek a felnőttek kegyei között, hogy mikor hazajöttünk, totál elkanászodott a lányom és a fél nap azzal telt el, hogy bünti bünti hátán. Tudttok pihenni egy kicsit? Ki hogy oldotta meg a szabadidelyét, hogy tényleg szabad legyen miközben mellette a család? Lányom 16 hós
2009. aug. 28. 12:24
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Nekem szerencsére nem volt iylen gondom. Szüleim nagyon szívesen vigyáztak rá mindig. Nekem is kb 16 hónapos volt a lányom mikor anyuék először elvitték egy hosszú hétvégére nyaralni, utána már minden évben vitték legalább egy hétre.

Szerintem az sokkal fárasztóbb mikor többen "vigyáznak" a gyerekre. Sőt, nálunk olyankor voltak a kisebb "balesetek" is, mindenki azt hitte, hogy a másik figyel rá, majd ugrik, ha valami van, aztán valahogy senki nem mozdult időben.

2009. aug. 28. 12:33
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
hú, nem tudom, de nem könnyű. Az enyém még csak 9 hónapos, és néha el szoktam küldeni apjával a nagyihoz (kb. fél óra), és akkor néha csak ülök és nézek ki a fejemből. Fél óra semmire sem elég, max egy kicsit el tudok rámolni. :) De nem baj, majdcsak felnőnek egyszer. :)
2009. aug. 28. 12:34
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
2. vagyok. Ja, hogy szabadság idő alatt kérdezted, most látom. Hát sehogy. Ugyanúgy, mintha itthon lennénk. (az anyja majd vigyáz rá) :)))
2009. aug. 28. 12:36
 4/5 A kérdező kommentje:
Ja nálunk is észrevettem, hogy probáljuk passzolni egymásnak a gyereket. Nálunk csak azért nincs baleset belőle mert mindig odaszóltunk valakinek, hogy figyelj már rá egy kicsit. A gyerek meg elment tehát utána mászkált mindenki, így nem vonta el a feigyelmet más.
2009. aug. 28. 12:41
 5/5 anonim ***** válasza:

Nálunk pont fordítva van, és harcol mindenki a gyerekét. Ha itt van a család, vagy mi vagyunk ott, nem sok dolgom van, csak rajtuk tartom a szemem. Lekötik foglalkoznak vele, játszanak vele, élvezik mindannyian. Épp csak tisztába rakom, etetem, de pl anyum ezt is szereti átvállalni, na meg a fürdetést is:-)

Csak utána fura itthon, hogy megint minden az én doglom...

Ja, mi ritkán látjuk egymást, havonta 1x, mert messze lakunk, így ők is kiélvezik, hogy unokázhatnak, meg én is, hogy kicsit lazulhatok

2009. aug. 28. 22:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!