Anyukák hogy pihennek szabadság idő alatt?
Nekem szerencsére nem volt iylen gondom. Szüleim nagyon szívesen vigyáztak rá mindig. Nekem is kb 16 hónapos volt a lányom mikor anyuék először elvitték egy hosszú hétvégére nyaralni, utána már minden évben vitték legalább egy hétre.
Szerintem az sokkal fárasztóbb mikor többen "vigyáznak" a gyerekre. Sőt, nálunk olyankor voltak a kisebb "balesetek" is, mindenki azt hitte, hogy a másik figyel rá, majd ugrik, ha valami van, aztán valahogy senki nem mozdult időben.
Nálunk pont fordítva van, és harcol mindenki a gyerekét. Ha itt van a család, vagy mi vagyunk ott, nem sok dolgom van, csak rajtuk tartom a szemem. Lekötik foglalkoznak vele, játszanak vele, élvezik mindannyian. Épp csak tisztába rakom, etetem, de pl anyum ezt is szereti átvállalni, na meg a fürdetést is:-)
Csak utána fura itthon, hogy megint minden az én doglom...
Ja, mi ritkán látjuk egymást, havonta 1x, mert messze lakunk, így ők is kiélvezik, hogy unokázhatnak, meg én is, hogy kicsit lazulhatok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!