Mi lesz a lányod farsangon?
Figyelt kérdés
2013. jan. 9. 14:30
1/8 anonim válasza:
Hercegnő, vagy királylány.. ilyen szeretne lenni.
Nekem lennének ötleteim.
2/8 anonim válasza:
Tavaly tulipán volt, idén katica lesz. Ő találta ki ezeket, mama varrja a szuper jelmezeket.
3/8 anonim válasza:
Első bölcsis farsangján (2,5 évesen) kalóz akart lenni, nagyon jó kis csajos-vagány jelmezt csináltam neki, utána is hetekig abban játszott. Tavaly már pillangóhercegnő akart lenni, rózsaszín, csillogós... az is jól sikerült. Idén még nem döntötte el, felmerült a katica és többféle tündér is. Majd meglátjuk, remélem jövő hét végére eldönti, hogy legyen időm a jelmezt elkészíteni.
6/8 anonim válasza:
Bölcsis farsangon Angelina Balerina volt, egérbalerina.
Most az ovison Hamupipőke szeretne lenni, elérkezett a hercegnős időszak :/
Én varrom a ruháit.
7/8 anonim válasza:
Angry Birds-ből a fekete robbanos tyúk.
5 éves de az oviban most ez a mánia és ő is teljesen beleszeretett a játékba.Hát mondjuk lehet hogy ráveszem inkább a pónihercegnőre.:-)
8/8 anonim válasza:
Fuvola akar lenni! :D Eszem megáll :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!