Mit szólnál, ha mennél karácsonyra anyósodékhoz, de nemhogy ajándék semmi nincs a gyerekeknek, még karácsonyfa sincs?
Figyelt kérdés
van pénzük, tehát az nem indok.2013. jan. 4. 13:59
11/16 anonim válasza:
Érdekesek!Valami problémájuk tuti van.Depresszió vagy egymás közt valami...nem az ajándék miatt,bár őszintén én megsértődnék ha a gyerekeim nem kapnának karácsonyra semmit.Nem kell nagy érték,de valami kis jelképes vacak.És nem azrt,mert az ajándék a fontos,de ha agyerek ezt látja mindenhol akkor már ő is várja,hogy mit hozott neki a jézuska.
Az ajándékra én sem kérdeznék,de a fára igen.Valami oka csak van,hogy még az sem volt,feltéve ha eddig szokás volt.El nem tudnám képzelni karácsonyfa nélkül a karácsonyt....
12/16 anonim válasza:
Elfogadom amit kapok, és azt is elfogadom, ha nem kapok semmit. Nekem ez a véleményem. Nem várok el semmit sem. A családunknak megadunk mindent, amit tudunk. Minden más csak plusz és örülünk, ha gondolnak ránk, de nem elvárás senki felé, hogy tegyen értünk bármit. Akár anyámék, akár anyósék. Ha nem akarják, ne csinálják. Távolságtartó is vagyok, ez tény, de megkímélem magunkat az olyan csalódásoktól, mint ez is. Ha pedig nem adnak a gyerekeknek semmit, nem adnak. A gyerek megérzi, ki szereti és ki nem. Nem mondom, hogy ajándékfüggő, de a velük való foglalkozást és törődést megérzik. Ha ez nincs, akkor a véleményem nélkül sem fognak kötődni. Ez pedig nagyobb büntetés az élettől, mint az, ha én beszólok nekik, és elvárok tőlük bármit.
13/16 anonim válasza:
Első válaszoló vagyok. Mivel a kérdésből nem derült ki, hogy eddig volt rendes karácsony, ezért jogosan hittem azt, hogy esetleg náluk nem szokás ünnepelni. Ennek fényében írtam meg a válaszom. Köszi ezért a lepontozást. Legközelebb 2x meggondolom, hogy válaszoljak e bárkinek bármit. Ezt is tessék csak lepontozni, magatokat minősítitek ezzel, gratulálok az értelmi szinthez!
14/16 anonim válasza:
A 12-esnél a pont. Teljesen egyetértek.
15/16 A kérdező kommentje:
Így van, 12-es! Nagyobb büntetés lesz az nekik!
2013. jan. 4. 14:21
16/16 anonim válasza:
Én gyermekként sose kaptam semmit a nagyszülőktől,akkor nagyon rosszul esett.Pedig anyagilag megtehették volna,olyan maguknak valók voltak mindkettő ági nagyszülők.
Én már más vagyok és a gyermekeimet is így nevelem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!