Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ha már nem szoptatok, de még...

Ha már nem szoptatok, de még nem jött meg, szedhetek rendes fogamzásgátlót?

Figyelt kérdés
A tököm tele van az Azaliával. Minden másnap vérzek és görcsölök. Azt olvastam, hogy amíg nem jön meg, marad ez, de páran írták, hogy ők rendeset szednek.
2013. jan. 3. 22:04
 1/6 anonim ***** válasza:
Ha már nem szoptatsz, akkor térj át a rendes fogigátlóra. Én sem bírtam az azaliat, folyamatosan barnáztam, görcsöltem, a szexuális életem a béka valaga alatt volt. Aztán elkezdtem szedni a cerazette-t, onnantól rendeződött a mensim és vele együtt minden más:)
2013. jan. 3. 22:09
 2/6 A kérdező kommentje:
A Cerazette sem rendes, nem? olyan rosszakat írnak erről a kettőről, sokan vérezgetnek, sokan teherbe is estek mellettük :(
2013. jan. 3. 22:12
 3/6 anonim ***** válasza:
Ez sem rendes, de 100x jobb, mint az azalia. Teherbe hál isten nem estem mellette. Viszont ha már itt tartunk, abbahagytam a gyógyszert, rakattam fel spirált, na az mellett terhes lettem...
2013. jan. 3. 22:15
 4/6 A kérdező kommentje:

Na az se semmi... Azért gondolom, hogy még nem szedhetek rendeset, mert ugye azt a vérzés első vagy ötödik napján kell elkezdeni.. bár ezekre is az van írva.

Jól ki van ez találva, biztos nem leszek terhes, mert így szexelni sem tudok... :)

2013. jan. 3. 22:20
 5/6 anonim ***** válasza:
De ha elkezded szedni akkor jelentkezni fog a megvonásos vérzés:)
2013. jan. 3. 22:23
 6/6 anonim ***** válasza:
Én miután abbahagytam a szoptatást, de még nem jött meg elmentem a dokimhoz, elmondtam mi a "gond". Felírt proverát, meghozta a vérzésem, és elkezdtem szedni első napon a fogamzásgátlót. Milligestet. 4 éve problémamentes minden :) Nem barnázok, nem görcsölök, kívánom a szexet. Ha gondolod kérdezz rá az orvosodnál.
2013. jan. 3. 22:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!