Általános hőmérséklet mérés? Ez az, amit a teherbeesők szoktak csinálni?
Lényeg:
Van egy lányom, aki 1,5 éves. A menstruációm igen mókás időszakát éli. Október 25-29-ig megvolt, majd novemberben nem jött meg és kitolódott december 1-re.
Dec. 1-3-ig volt meg, de az utolsó napon is már csak a tampont pazaroltam, mert szinte semmi sem jött ki belőlem.
A terhesség kizárt, mivel a sexuális életünk se volt az utóbbi 3 hónapban aktív (egyéb okok miatt). Ha volt is légyott, akkor is védekezéssel történt minden és nem szakadt ki.
Ma elmentem a szülészemhez, mivel szeretnénk kis tesót. Csak úgy igen nehéz, ha nem jön meg és nincs peteérésem.
Nem tudom, hogy mit értett félre, de közölte, hogy ő a menstruációs táblázatommal nem tud egyenlőre mit kezdeni. Emiatt pedig 3 hónapig a nyelvem alatt minden reggel mérjem a hőmet.
Ha addig megjön, akkor 3 hónap múlva menjek vissza, ha nem, akkor pedig 10 nap múlva és megvizsgál.
Igazából a kérdésem az, hogy ez a hőmérőzés ez az, amit a legtöbb nő csinál itt a GYK-n?
Ha igen, akkor milyen táblázatba vezessem a hőmérsékletet? Vagy elég ha csak felírom, hogy 01.04.: 36°C ?!
Ebből ő érteni fogja a dolgokat?
Én pl. a ciklus.hu-n vezetem, a múlt havi ilyen volt:
Én hüvelyben mérem (nekem valamiért megbízhatóbb, mint nyelv alatt), minden reggel 6 és 7 között. Az enyémen látszik, hogy van peteérésem (leesik, majd felmegy magasra), csak későn (20-22. nap), de kicsit több, mint egy héttel utána vacakol a progeszteronom, mert elkezdek vérezgetni. Szerintem mindenképpen hasznos ilyet vezetni, sok minden kiderül róla!
Oké!
És ide mindent be kell írnom, ami változást látok vagy tapasztalok?
Vagy elég csak a hőt vezetni az én esetemben?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!