Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mit csináljak 20 hós lányommal...

Mit csináljak 20 hós lányommal, ha nem hajlandó délután aludni?

Figyelt kérdés

Mindenki mással alszik, akár valamelyik nagyszülő altatja, akár az apja, alszik simán.Velem soha. Akár melléfekszem,akár csak lerakom,vagy mesét olvasok vagy mesét néz... felkel, hiszti, sírás.

Nem akarom, hogy az legyen, mint a testvérével, hogy reggel 6-tól este 11-ig egyhuzamban alvás nélkül fent van én meg mosott szar vagyok és semmi másra nincs időm.

2013. jan. 3. 12:59
 1/3 anonim ***** válasza:
És ha csak pihenő idő lenne? Vagy kimászik az ágyból?
2013. jan. 3. 14:17
 2/3 A kérdező kommentje:
igen, felkel...kivéve, ha beültetem az etetőszékébe, mert onnan nem tud...de az meg nem szép dolog beleültetni ..:(
2013. jan. 3. 14:27
 3/3 anonim ***** válasza:

Gondolom nem tudjátok megoldani, hogy minidg valaki altassa helyetted.

De amúgy kibírn ő is estig alvás nélkül? Tesó mekkora? Együtt nem tudnak audni? Bölcsödén gondolkoztál már? Lehet az is megoldás lenne, ha látná, hogy más gyerekek is alszanak.

2013. jan. 3. 15:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!