Meddig tart? (Kérdésed túl rövid, a magyarázatod hosszú. )
Sziasztok, 20 éves voltam, amikor megszületett a kisöcsém. Folyamatosan szeretgetni akartam, ölembe venni, puszi, simi, tudjátok, ahogy az lenni szokott. Mára 5 és fél éves, és ez valahogy elmúlt részemről. Imádom, szeretem, tényleg bármit megtennék érte, de már nem érzem ezt a mindeáron gyere az ölembe agyonpuszilgatnálak dolgot. A kisfiam most 7 és fél hónapos, és ővele megint ez van, h állandóan szeretgetném, ölelgetném, ennek is végeszakad majd egyszer? Úgy értem, hogy a szeretet, imádat megmarad, csak majd nem "igénylem" már annyira az összebújásokat (anyatejes) ? Mikor jön el ez a korszak? Ha egyáltalán saját gyermeknél eljön.. Meddig akarom majd állandóan szeretgetni, és mikortól kezd majd ez "ellaposodni"? :)
Remélem érthetően fogalmaztam..:)
Előre is köszönöm a válaszokat! :)
Tök természetes folyamat.
Tudod olyan mint amikor egy tini már szól anyának, hogy ne fogja a kezét, vagy ne puszilgassa stb.
Én ezt megértem, hogy természetes, csak érdekel, hogy meddig tart kb. mert nem emlékszem arra a pontra, amikor a "vízválasztó" volt..:)
Amikor én is és ő is úgy érezte, már nem kell úgy igazán a simipuszi..:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!