Alina, Anita, Alberta vagy Andrea szebb?
Figyelt kérdés
2013. jan. 2. 13:24
1/14 anonim válasza:
Alina, Andrea, Anita, Alberta. Nekem így tetszik ebben a sorrendben, bár az Alberta egyáltalán nem jön be.
2/14 anonim válasza:
Én ismertem egy Anitát aki szebb volt mint az Andrea :)
3/14 anonim válasza:
Én Anita vagyok, úgyhogy nem kérdés, hogy ez esetben az Anita a legszebb..:)
Én egyébként egy Angélát hordok a szívem alatt.
8/14 anonim válasza:
Alinát választanám az nagyon ritka név , míg a többiből sok van . Ha mondjuk ovis lesz nem lesz 5 olyan nevű gyerek csak ő
9/14 anonim válasza:
Én Anita vagyok és nem szeretem a nevem.Szerintem egy full semleges név és normális becézése sincs.
10/14 anonim válasza:
Szerintem az Andrea az egyik legszebb női név. :) Tény és való, hogy pozitív tapasztalataim vannak az Andreákkal, valószínűleg ezért is tudom elképzelni, hogyha majd egyszer lesz egy lányom, Andreának hívják. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!