Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ha nem volt fogadott orvosom...

Ha nem volt fogadott orvosom szülésnél, az ügyeletesnél szültem, akkor a 6 hetes kontrollra hova kell menni?

Figyelt kérdés

Nekem azt mondták a kórházban távozáskor,hogy mehetek a normál lakossági szüröállomásra is, vagy akinél szültem hozzá is. Mivel szülésnél láttam elöször az ügyeletes orvost és nem szándékoztam neki pénzt adni,meg azt se tudtam hol keressem, igy elmentem a normál szüröállomásra. Ott az épp rendelö orvos lekezelöen fogadott,hogy miért nem ahhoz mentem,akinél szültem,meg milyen hanyag vagyok,stb mert nem pont 6 hétre mentem. Szóval minösithetetlenül beszélt velem.

Volt már igy valaki,hogy nem ahhoz ment,akinél szült? Mással is igy beszéltek? Vagy tényleg fel kellett volna keresni azt,akinél szültem?

2009. aug. 26. 08:42
 1/4 anonim ***** válasza:
Ahhoz akinél szültél. Én is így jártam és hozzá mentem. Hiszen szüléskor ő látott.
2009. aug. 26. 08:46
 2/4 anonim ***** válasza:
Nekem sem volt fogadott orvosom és mivel az éppen ügyeletes egyébként már csak magánrendel, így a saját nőgyógyászomhoz mentem. Teljesen normális volt.
2009. aug. 26. 08:54
 3/4 anonim ***** válasza:

Nekem volt fogadott orvoson de sajnos nem nála szültem hanem az ügyeletes dokinál, mert az én dokim reggel ment haza és nem jöhetett vissza este 6 óráig.(ezek miatt az új rendeletek miatt, gondolom-vagyis Ő mondta).De a kérdésre válaszolva én a fogadott dokimhoz mentem vissza 6 hetes kontrollra és a varratokat is Ő szedte ki még a korházban.

Hát szerintem azért mert nem nála szültél azért lehetet volna kedvesebb veled.

2009. aug. 26. 09:24
 4/4 A kérdező kommentje:
Meg nekem azt mondta a kórházban távozáskor a doki, aki megvizsgált,hogy mehetek az SZTK-ba is,vagy mehetek ahhoz,akinél szültem,de azt se tudom,hol rendel,vagy hol keressem. A kórház,ahol szültem messze van,az SZTK meg közel,ezért mentem a közelebbibe. Nem könnyü kisbaba mellöl kimozdulni! Ebböl is látszik,hogy akinek nincs fogadott orvosa azt leszarják!
2009. aug. 26. 11:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!