Ha nem volt fogadott orvosom szülésnél, az ügyeletesnél szültem, akkor a 6 hetes kontrollra hova kell menni?
Nekem azt mondták a kórházban távozáskor,hogy mehetek a normál lakossági szüröállomásra is, vagy akinél szültem hozzá is. Mivel szülésnél láttam elöször az ügyeletes orvost és nem szándékoztam neki pénzt adni,meg azt se tudtam hol keressem, igy elmentem a normál szüröállomásra. Ott az épp rendelö orvos lekezelöen fogadott,hogy miért nem ahhoz mentem,akinél szültem,meg milyen hanyag vagyok,stb mert nem pont 6 hétre mentem. Szóval minösithetetlenül beszélt velem.
Volt már igy valaki,hogy nem ahhoz ment,akinél szült? Mással is igy beszéltek? Vagy tényleg fel kellett volna keresni azt,akinél szültem?
Nekem volt fogadott orvoson de sajnos nem nála szültem hanem az ügyeletes dokinál, mert az én dokim reggel ment haza és nem jöhetett vissza este 6 óráig.(ezek miatt az új rendeletek miatt, gondolom-vagyis Ő mondta).De a kérdésre válaszolva én a fogadott dokimhoz mentem vissza 6 hetes kontrollra és a varratokat is Ő szedte ki még a korházban.
Hát szerintem azért mert nem nála szültél azért lehetet volna kedvesebb veled.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!