3hetes babámnak adókártyája mikor várható?
Figyelt kérdés
Mekgkaptam már mindegyik kártyáját csak az adó kártya hiányzik,(igénylő lapok is kitöltve),ennélkül igényelhetem az utánna járó családi,gyes stb.
Boldog Új Évet kedves válaszolók!!
2013. jan. 1. 10:28
1/6 anonim válasza:
nekem egyik babánál se küldték be kellet menni csináltatni...
2/6 gabszem válasza:
az adókártyát nektek kell megcsináltatni a NAV-nál. Nem tudom hogy kell, mert még nem csináltattuk meg, de úgy tudom hogy interneten is lehet igényelni.
3/6 anonim válasza:
Én nem igényeltem és mégis küldték mikor 1 hónapos volt.
4/6 anonim válasza:
A baba adókártyája nélkül is igényelheted a családit gyest.
Nekünk a babakötvényes papírral kiküldtek az adóazonosító jelét, de adókártyát nem kapott. Gondolom, azt igényelni kell.
5/6 anonim válasza:
Igényelhetsz mindent enélkül, csak a babakötvényhez kell. Vagy ha ingatlant vásároltok a gyerek nevére.
Pont 1 éves volt a kisfiam, mikor jött az adókártya. De gondolom nem ez a standard :D
6/6 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen nektek!
2013. jan. 1. 20:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!