Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Hat hetes vizsgálat után...

Hat hetes vizsgálat után mikor jártatok megint nőgyógyásznál?

Figyelt kérdés
Anyum furcsállja hogy nem megyek nőgyógyászhoz. Azt mondja hogy egy évesen is kell. Én nem értem hogy minek. Én feleslegesnek tartom. Legközelebb akkor megyek majd mikor már nem fog szopizni a fiam és fogamzásgátló fog kelleni. De remélem hogy ez iszonyat sokára lesz. Január 17.én lesz egy éves.
2012. dec. 31. 16:45
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Egy évvel később,a szokásos éves rákszűrésen...anyukádnak maximálisan igaza van!3 gyerekes anyuka
2012. dec. 31. 17:16
 2/9 anonim ***** válasza:
A 6 hetes kontroll után akkor voltam, mikor a kislányom 9 hónapos volt, rákszűrésre mentem. Akkor járt le az egy év az előző rákszűréshez képest.
2012. dec. 31. 18:38
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Én csak másfél év múlva mentem, de tényleg évente illik. (Viszont - elnézést, ha evidens - a szoptatás egyáltalán nem biztos fogamzásgátlás.)
2012. dec. 31. 19:16
 4/9 A kérdező kommentje:
Rák szűrésen mit csinálnak? Használunk óvszert. Gondolom sokan vannak vele hogy felesleges mert ők biztos egészségesek. Én is így vagyok vele de gondolom aki megy az a biztonság kedvéért.
2012. dec. 31. 20:05
 5/9 anonim ***** válasza:
Évente érdemes dokihoz menni rákszűrésre. Megvizsgál, kenetet vesz. Jobb félni, mint megijedni. Sajna a ráknak az a "jó" tulajdonsága, hogy mire megérzed, hogy beteg vagy, már lehet késő... Nem olyan magy dolog a vizsgálat. Egyébként nekem a dokim mondta, hogy amíg szoptatok, 2 havonta menjek, megvizsgál, de nekem sajna oka is van.
2012. dec. 31. 20:32
 6/9 anonim ***** válasza:
Aktív szexuális életet élő nőknek évente ajánlott méhnyakrák szűrésre menni. Szíved joga nem menni, de azzal azt kockáztatod, hogy egy esetleges betegséget olyan stádiumban vesznek észre, amikor már nem gyógyítható.
2012. dec. 31. 20:46
 7/9 anonim ***** válasza:
Bizony-bizony évente rákszűrés. Nekem a dokim a 6hetes kontrollnál automatikusan megcsinálta és milyen jól tette mert kezdeti elváltozást mutatott ki. Azóta negyedévente kell visszajárnom.
2013. jan. 1. 11:36
 8/9 anonim ***** válasza:
6 hetes kontroll után 2 hónappal mentem vissza a rákszűrésre, utána évente. Ez nálam olyan, mint a tüdőszűrő, azt is évente megcsináltatom. Nem tart pár percig az egész, de jobb megelőzni a bajt egy ilyen apró vizsgálattal.
2013. jan. 1. 13:24
 9/9 anonim ***** válasza:
11 hónapos volt a babám, amikor ismét mentem, rákszűrésre.
2013. jan. 1. 16:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!